Thylane: het 10-jarige topmodel

De maatschappij door Jet
De meeste 10-jarige meisjes spelen met poppen; Thylane speelt met de camera. Dit buitenaards mooie meisje is hard op weg om een topmodel te worden. Maar kan dit wel of gaat het zelfs voor de fashionwereld te ver?

Terwijl haar leeftijdsgenootjes al huppelend over straat rennen, touwtjespringen en elkaar giechelend geheimpjes vertellen, wordt Thylane Léna-Rose Blondeau opgemaakt door professionele visagisten, krijgt ze de duurste kleding aan en verschijnt ze op de cover van de Vogue Enfants.


Dit Franse meisje is nog maar tien jaar oud, maar wordt nu al hét nieuwe topmodel genoemd. Thylane wordt vergeleken wordt met Brigitte Bardot en Lara Stone en heeft zelfs haar eigen Tumblr- fanpagina!


 
En als je haar foto?s bekijkt kun je je dat wel voorstellen, want Thylane is beeldschoon. Met haar grote blauwe kijkers, haar volle rode lippen en rommelige lange haar is ze een echte beauty...


Maar dit zal ze over een paar jaar waarschijnlijk nog steeds zijn. Zou ze nu niet gewoon kind moeten zijn en in plaats van een minivolwassene met haar dure sieraden en donkere lipstick?

Wat vind jij?

Bron: Girlscene.nl
Afbeeldingen: Tumblr.com