Cranberry zorgt voor beter seksleven

Sport & gezondheid door Jikke
In plaats van ?Sorry schat, ik heb hoofdpijn? hoor je tegenwoordig vaker ?Sorry schat, ik heb buikpijn?. Urineweginfectie en de bijbehorende buikpijn blijken de grootste boosdoener in bed te zijn, zo is gebleken uit onderzoek van Ocean Spray.
 
Je rent iedere paar minuten met een pijnlijke blaas naar het toilet en als je eenmaal op de pot zit, komen er maar een paar druppels uit. Helemaal duidelijk: je hebt een urineweginfectie.
 
De libidobederver
Grote kans dat je deze hebt opgelopen door seks: maar liefst 42% van de vrouwen is dit weleens overkomen. En als we de infectie eenmaal onder de leden hebben, lijdt ons seksleven er behoorlijk onder. Bijna een derde van de vrouwen is dan totaal niet in de stemming. Hoofdpijn, voorheen de meest genoemde reden, valt compleet in het niet met maar 9%.
 
Super seksdrive
Hoe voorkom zo?n vervelende infectie? Ten eerste door het bed niet met al te veel verschillende mannen te delen, maar ook door regelmatig cranberrysap te drinken.
 
Wat doet cranberrysap?
Deze roodkleurige sap houdt de urineweg schoon en gezond en dat zorgt ervoor dat jij naar hartenlust kunt viezelevozelen. Maar er is nog meer: de cranberry zit boordevol vitamine C, vezels en beschermende stofjes. Je houdt dus niet alleen je seksleven op peil, maar ook de rest van je gezondheid. Mooi meegenomen!
 
Lang leve je libido
Twee glazen cranberrysap, zoals Ocean Spray, per dag is al genoeg om urineweginfectie te voorkomen en je libido op peil te houden. Dubbel lekker dus!