Lieke van Lexmond is best gekleed

Celebs door Redactie Ze.nl
?Mannen zijn verliefd op haar, vrouwen willen haar zijn?. Wie? Lieke van Lexmond! De actrice is gisteravond verkozen tot de best geklede vrouw van Nederland en neemt daarmee het stokje van Leontine Borsato over.
 
Gisteravond werd Jackie?s jaarlijkse Best Dressed List - de lijst van de 25 best geklede vrouwen van Nederland - op feestelijke wijze bekendgemaakt: Tout bekend Nederland was naar The College Hotel in Amsterdam afgereisd om erachter te komen wie er dit jaar op nummer één zou staan. Na een welkomstpraatje van Nikkie Plessen werd bekendgemaakt wie Neerlands best geklede dame is, niemand minder dan Lieke van Lexmond!
 
In 2009 was het Sylvie van der Vaart die er met de titel vandoor ging; afgelopen jaar Leontine Borsato. Leontine is lovend over haar opvolgster: ?Zij weet heel goed wat er speelt op modegebied. Klassieke stukken in combinatie met jongemeidenfrisheid en die sterke, prachtige kop maken haar echt een stijlicoon.?


 
Niet alleen Leontine, maar ook Jackie?s chef mode Renu Kashyap is te spreken over Lieke. ?Mannen zijn verliefd op haar, vrouwen willen haar zijn. Ze is klassiek, modern en stijlvast, en heeft feilloos in de gaten welke modemerken op dit moment hot zijn. Onze nummer twee van vorig jaar schuift dit jaar daarom naar een verdiende eerste plek."
 
?Lieke rocks the crowd?, volgens de directrice van het Fashion Instituut in Arnhem. ?Ze komt binnen op een natuurlijke manier; ze is nooit te ver van zichzelf vandaan.?


 
Stylist Fred van Leer maakt ook een goed punt. ?Niet onbelangrijk: ze heeft tenminste een lijf. Goeie benen, mooie borsten ? maar dan zonder al te veel seks te worden. Lieke is niet ordinair te sláán.?
 
Sophie van der Stap, Lara Stone en Carice van Houten hebben ook de eer op de lijst te staan, net als Stacey Rookhuizen, Sylvie van der Vaart en Lauren Verster. Zelfs een lid van het koninklijk huis staat erop: prinses Máxima.
 
Nieuwsgierig wie nog meer op de lijst staan? Ren dan naar de winkel, want vanaf vandaag ligt de nieuwe Jackie met de Best Dressed List in de winkel!

Wat vind jij: is Lieke de best geklede vrouw van Nederland?