Lifestyle / Celebs
Celebs

Blake Lively best geklede vrouw 2011

De beroemde ?Best Dressed List? van het tijdschrift People Magazine is weer gepubliceerd. Opnieuw zijn de tien best geklede vrouwen gerangschikt en dit keer veroverde Gossip Girl-actrice Blake Lively de eerste plaats.

Blake is niet bang om te experimenteren met haar looks en is daarom de terechte winnares volgens People Magazine. 'The Risk Taker' ? zoals het blad haar noemde ? wordt geprezen om het feit dat ze wel een gokje durft te wagen en haar eigen styliste is.

Jennifer Lopez is op de tweede plaats geƫindigd. De zangeres wist ondanks dat het er thuis niet vlekkeloos aan toe ging, haar kledingkeuze wel perfect te houden.

De Friend With Benefits-actrice Mila Kunis veroverde een mooie derde plek. Haar klassieke look met een vleugje glamour maakt haar geliefd bij vele mode critici, ontwerpers en stylisten.

In de top tien stonden verder:

4. Jennifer Aniston
5. Jennifer Hudson
6. Jessica Alba
7. Kate Middleton
8. Kate Bosworth
9. Ginnifer Goodwin
10. Reese Witherspoon

Het lijkt voor Blake Lively allemaal voor de wind te gaan. De best geklede vrouw schittert weer in de zwijmelserie Gossip Girl en geniet daarnaast van haar liefje Leonardo DiCaprio.

Daily Mail meldde dat Leonardo de blonde actrice regelmatig in de watten legt. Zo kocht hij eerder een splinternieuwe ? en vooral milieuvriendelijke - auto voor zijn vriendin. Het ?kleinigheidje? kostte slechts 40.000 dollar. Voor haar 24ste verjaardag tastte de acteur ook flink in de buidel voor een gouden armband. Wat het grapje kostte? Een kleine 35.000 dollar. Geef ons ook zo?n vriendje!

Wat vind jij van de kledingstijl van Blake?