Brad Pitt: 'Jennifer is niet saai!'

Celebs door Redactie Ze.nl
Brad Pitt onthulde afgelopen vrijdag in Parade Magazine dat zijn huwelijk met ex Jennifer Aniston niet bepaald interessant was. Maar de acteur is nu teruggekrabbeld. Zijn woorden, zo meldde hij, zijn verkeerd geïnterpreteerd.

Brad en Jen: het was een prachtig en gelukkig plaatje om te zien. In werkelijkheid bleek het allemaal niet zo perfect te zijn. Afgelopen vrijdag verscheen er een openhartig interview in Parade magazine, waarin Brad vertelde over zijn huwelijk met Jennifer. "Ik heb me de jaren ?90 verstopt om het hele sterrengedoe te ontlopen. Ik zat alleen maar op de bank, jointjes te roken. Ik probeerde films te maken over mensen met interessante levens, maar mijn eigen leven was helemaal niet spannend."

In het interview was ook te lezen dat zijn saaie leven alles te maken had met zijn huwelijk met Jennifer. "Ik probeerde de schijn op te houden dat onze relatie iets anders was dan het in het echt was." Ai, niet erg fijn voor Jen!

Maar Brad komt nu terug op zijn harde uitspraken. "Het betreurt me dat mijn woorden op deze manier zijn geïnterpreteerd. Ik probeerde niet duidelijk te maken dat Jen saai was, maar dat ik saai werd van mezelf. Jen is een enorm gulle, liefdevolle en hilarische vrouw, die nog steeds een goede vriendin van mij is," zo The Hollywood Reporter

In 2005 verruilde Brad de Friends-ster voor Angelina Jolie, met wie hij zes jaar later (en zes kinderen verder) nog steeds heel gelukkig is.