Betrapte Will Smith Jada met Marc Anthony?

Celebs door Redactie Ze.nl
OMG! Volgens de laatste geruchten zou Will Smith zijn vrouw Jada Pinkett Smith hebben betrapt met niemand minder dan Marc Anthony, de ex van Jennifer Lopez! En dat zou de reden zijn van hun mislukte huwelijk?
 
Er gaan al langere tijd geruchten dat het niet meer zo snor zit tussen Will en Jada. Het stel zou al een aantal maanden niet meer samenwonen en afgelopen dinsdag deed het verhaal de ronde dat hun huwelijk echt op de klippen was gelopen.
 
Slechts een paar uur later werden die berichten weer tegengesproken. Er zou niets aan de hand zijn volgens de woordvoerders van het koppel. Maar deze nieuwe roddel lijkt toch sterk te wijzen op een aflopend huwelijk...

Volgens een artikel in het Amerikaanse blad In Touch Weekly zou Will de twee hebben betrapt in hun huis in Hidden Hills, Los Angeles. De Fresh Prince zou onaangekondigd zijn langsgekomen om zijn vrouw te verrassen, maar had dat beter niet kunnen doen? Jada lag in de armen van niemand minder dan Marc Anthony, die gaat scheiden van Jennifer Lopez, en toen Will dit zag verliet hij huilend de woning.

Jada en Marc spelen een koppel in de tv-show Hawthorne en volgens setmedewerkers is er al tijden een duidelijke seksuele spanning voelbaar.
 
Zou de mogelijke affaire van Jada en Marc echt de reden zijn van twee mislukte Hollywood-huwelijken of is het gewoon een stomme roddel? Wat denk jij?