WIN: Complete outfit van Zalando

Winacties door Kimberly
Ken jij die nieuwe Zalando-reclame met Lieke van Lexmond? En vind jij de outfits van Zalando wel wat voor jou? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf nu mag jij ook een kreet slaan, want jij kunt een complete outfit winnen inclusief schoenen! Aaahh?!
 
Zalando komt met de nieuwe voorjaarscampagne van 2014 en opnieuw zal de fabulous actrice en presentatrice Lieke van Lexmond weer schitteren met mooie looks. In de nieuwe commercial draagt Lieke elke dag een nieuwe outfit en wordt ze – elke dag weer – nagefloten door een lief, schattig jongetje. Het dragen van de verscheidene outfits verwijst ook naar de slogan: “Prikkel je fashion zintuigen! Elke dag een andere look!”
 
 
Voor jong en oud 
Zalando heeft een groot online fashion assortiment voor dames, heren én kinderen. Naast schoenen en fashion horen ook accessoires en sportartikelen in het assortiment (en zelfs woonaccessoires!). De commercial is een vervolg op de succesvolle samenwerking tussen Lieke en Zalando in 2013. Naast Zalando is ook Lieke erg blij met het vervolg van de samenwerking: “Tijdens de shoot en gedurende de voorbereiding heb ik mij opnieuw verbaasd over het grote assortiment dat Zalando in Nederland biedt.” Lieke’s favo item is het zwarte French Connection jurkje. Wat is jouw favoriet?
 

Winnen
Maar het leukste van alles is dat jij er net zo fashionable bij kunt lopen als Lieke! Wij geven namelijk een hele outfit van Lieke & Zalando weg, en wel bovenstaande outfit! Wil jij deze mooie, zakelijke look winnen? Om kans te maken op deze prijs, dien je hieronder je kleding- (maat 34, 36, 38 etc) en schoenmaat in te vullen. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op de onderstaande icoontjes te klikken. 

De actie loopt tot en met 24 maart 2014.