WIN: In een bubbelbad op de première van Best Night Ever!

Winacties door Redactie Ze.nl

Een film kijken in ‘n stoel of op de bank? Dat is zó 2013. Bij Ze kun je nu namelijk kaartjes winnen voor de première van de film Best Night Ever. Maar… neem je bikini mee want je gaat de film vanuit je luie euh… bubbelbad bekijken!
 
De film
Oké, first things first. Allereerst de film, waar gaat Best Night Ever over? Aanstaande bruid Claire, haar zus Leslie, feestbeest Zoë en de onberekenbare Janet vertrekken naar Las Vegas voor het feest der feesten... het vrijgezellenfeest. Als Claire ontdekt dat haar aanstaande man wilde plannen heeft voor zijn feest, gaat het viertal voor de overtreffende trap. Hun feest loopt gigantisch uit de hand; ze worden uit een stripclub getrapt, overvallen en in elkaar geslagen door de gelatineworstelkampioen van Las Vegas. Ondanks de tegenslagen houden ze de sfeer van het vrijgezellenfeest in stand en zetten ze alles op alles om de wildste nacht in de geschiedenis van vrijgezellenfeesten mee te maken. Gevoed door seks en drank wordt deze sexy, hilarische en totaal over-de-top avond opgenomen op camera en staat het feest van Claire en haar vriendinnen bekend als ‘Best Night Ever’! 

De film draait vanaf 6 maart 2014 in de Nederlandse bioscopen.

fout in embed: media provider niet ondersteund

De softub-première
Oké, dan de softub. Op donderdag 6 maart aanstaande gaat Best Night Ever in première. En wat is er relaxter dan een film kijken vanuit een bubbelbad? Dit originele idee is overgewaaid uit Londen en vindt nu ook voor het eerst plaats in Amsterdam. 

Jij kunt nu samen met je beste vriendin twee plekken in een bubbelbad winnen om gezellig samen deze nieuwe film te bekijken! Als je bent uitgebubbeld is er na de film nog een dansvloer waar jij en je vriendin nog even lekker uit jullie dak kunnen gaan! 
 

Winnen
Het allerleukste is natuurlijk dat Ze.nl 3x2 exclusieve premièreplekken weg mag geven op donderdag 6 maart in Amsterdam op het Westergasterrein! Vanaf half 8 's avonds is de inloop en om half 9 begint de film. Maar… wat moet je doen om deze felbegeerde tickets te winnen? Als jij kans wilt maken op een plekje in een bubbelbad, stuur dan een gekke foto van jou en je beste vriendin naar redactie@ze.nl! Je kunt de foto ook op social media zetten met de hastags #bestnightever #ikwilsoftub. Wij zullen uit alle foto's de winnaressen kiezen. Let op: als je wint, komt je foto op Ze.nl!