Feest bij Ze.nl! (+ WIN bomvolle goodiebags!)

Winacties door Redactie Ze.nl
Het lijkt nog maar zo kort geleden dat we het heuglijke feit met jullie vierden dat we de mijlpaal van 300.000 unieke bezoekers per maand bereikten. Maar nu is het wéér feest! We hebben namelijk de 400.000 unieke bezoekers bereikt!
 
Real life verhalen, grappige columns, informatieve artikelen, hilarische rijtjesartikelen, interviews met BN’ers: elke dag werken we met ontzettend veel plezier aan Ze.nl. Dat onze artikelen dan ook gewaardeerd en gelezen worden, is een cadeautje voor ons. We proberen elke dag om originele ideeën te verzinnen en dat is nog best een klus als je je bedenkt dat we zo ongeveer over álles al geschreven hebben wat vrouwen interesseert. 
 

 
Daarom zijn we extra blij dat we steeds meer dames bereiken die zich herkennen in onze artikelen, meeleven met de real life verhalen en lachen om de columns van onze freelancers. En om jullie te bedanken dat jullie Ze.nl zo trouw bezoeken, geven wij drie volle goodiebags vol heerlijke spulletjes weg!
 

Winnen
Wil jij mee feestvieren met ons en kans maken op een van deze fijne goodiebags? Beantwoord dan de vraag hieronder. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op de onderstaande icoontjes te klikken. Wij zijn héél benieuwd naar jullie antwoorden. Heel veel succes!