WIN: 15x2 kaarten voor de voorpremière van Hartenstraat

Winacties door Redactie Ze.nl

Ben jij niet vies van een lekkere romcom? Dan hebben we goed nieuws! Binnenkort komt namelijk de nieuwe Nederlandse film Hartenstraat uit. En jij kunt kaarten winnen voor de exclusieve voorpremière!
 
Over de film
De negen straatjes, die sinds de zeventiende eeuw de Amsterdamse grachten aan elkaar verbinden, zijn als een dorpje in de stad. 's Avonds het domein van de hipsters, overdag een winkelbuurt met hippe kledingzaken naast ouderwetse detailhandels. Iedereen kent elkaar, het is een mini maatschappij vol kleurrijke personages van alle leeftijden.
 

 
In de Hartenstraat, letterlijk het hart van de negen straatjes, lijkt het plotseling minder gemoedelijk, als de modieuze Katje een high fashion winkel opent. Ze irriteert zich wild aan haar overbuurman Daan en zijn traiteurzaakje. En hij kan haar snobistische gedrag totaal niet waarderen. Totdat ze elkaar online tegenkomen. Saar, de dochter van Daan, is verliefd op twee jongens uit haar klas en kan niet kiezen. Rein en Jacob, het gesettelde homostel van de koffietent om de hoek, willen niets liever dan een Grinder-profiel. En Bep, de oma van Katje, wil, nu haar man er niet meer is, vooral dood. Of is er toch nog iemand die de moeite waard blijkt? Al lijkt de liefde vaak letterlijk voor hun neus staan, de keuzes blijken in de negen straatjes niet altijd even makkelijk.
 
- Liefde is overal, maar soms is de overkant ver genoeg -
 

Een blik BN’ers 
Naast de superduperromantische verhaallijnen is het ook een genot om zoveel bekende Nederlandse acteurs in één film te zien! Want de hoofdrollen van Hartenstraat worden namelijk vertolkt door onder anderen Jan Kooijman, Bracha van Doesburgh, Tygo Gernandt, Georgina Verbaan, Gigi Ravelli, Benja Bruijning, Egbert-Jan Weeber en Manuel Broekman. Klinkt goed toch?

Exclusieve voorpremière
Ben je na het zien van de trailer hieronder benieuwd geworden naar de film? Dan hebben wij extra leuk nieuws! Wij mogen namelijk 15x2 kaarten voor de exclusieve voorpremière in Pathé Arena in Amsterdam weggeven! Dit zal plaatsvinden op dinsdagmiddag 4 maart om 16.00, nog vóór de officiële galapremière. In Pathé Arena (gelegen aan station Amsterdam Bijlmer) zul je ontvangen worden met een drankje en wat popcorn en mag jij samen met een vriendin, je moeder of je vriend genieten van de film voordat heel Nederland ‘m gaat bekijken. De film draait vanaf donderdag 13 maart in de Nederlandse bioscopen.


N.B. Er zijn voor de exclusieve voorpremière op dinsdag 4 maart geen kaarten te koop. De kaartverkoop voor de Ladies Nights door het hele land zijn al wel gestart!

Winnen
Wil jij kaartjes voor deze voorpremière winnen? Om kans te maken op deze prijs, dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op de onderstaande icoontjes te klikken. 
 
Vul vervolgens hieronder je gegevens in. Simpel toch? De actie loopt tot en met 2 maart 2014.