Lieke van Lexmond weer verliefd

Celebs door Redactie Ze.nl
Lieke van Lexmond is weer gelukkig in de liefde! Na enige aarzeling heeft ze toegegeven dat ze weer kriebels in haar buik heeft voor een nieuwe man. Wie de gelukkige is, wil de 29-jarige actrice en presentatrice nog niet kwijt.

?Het is nog heel erg pril. Zo pril, dat ik het te heftig vind om het naar buiten te gooien?, zo vertelde Lieke aan RTL Boulevard. De twee ontmoetten elkaar toen de actrice presenteerde op een feestje. Bij Lieke was het liefde op het eerste gezicht. ?Ik was absoluut meteen onder de indruk van hem. Ik weet niet hoe het afloopt, maar het is echt te leuk!?

De actrice liet weten dat ze eerst rustig haar relatie wil opbouwen, voordat de media erop duikt. ?Ik wil het niet forceren?, aldus Lieke.

Eerder klopte het hartje van de brunette sneller voor vastgoedhandelaar Jeroen Kool, GTST-collega Mark van Eeuwen en toetsenist Jeroen Rietbergen (nu de vriend van Linda de Mol).

Maar niet alleen in de liefde gaat het Lieke voor de wind, ook zakelijk gaat het goed met haar. Onlangs werd bekend dat ze een jaarcontract heeft getekend bij RTL 4, waar ze hopelijk vaak te zien is als presentatrice.

Wie zie jij graag aan de zijde van Lieke?