Taylor Swift naakt op internet

Celebs door Redactie Ze.nl
Taylor Swift huppelt in haar clips liefelijk rond in prinsessenjurkjes, maar is deze dame echt wel zo braaf? In augustus lekte een foto van een topless blondine uit, die sterk op de zangeres lijkt. Is het Taylor of toch niet?

Taylor Swift is absoluut not amused met het pikante kiekje, dat op de weblog Celebrity Jihad is verschenen. De zangeres beweert dat zij niet de persoon op de foto is en dreigt stappen te ondernemen tegen de website.

Toch lijkt de jongedame op de afbeelding verdacht veel op Taylor. De blondine ligt in een sexy pose op bed, gehuld in slechts een klein onderbroekje met daarop aardbeien - wat heel toevallig het favoriete stuk fruit van de zangeres is. Nu de grote vraag: is dit country zangeres Taylor of toch een knap werkje Photoshop?

Mocht de naakte afbeelding inderdaad van Taylor zijn, dan kan ze zich aansluiten bij heel wat andere celebs. Tenslotte is zij niet de enige waarvan pikante kiekjes op het web zijn verschenen. Ook Scarlett Johansson, Rihanna, Vanessa Hudgens, Miley Cyrus, Jessica Alba, Paris Hilton? (moeten we nog even doorgaan?) zijn met hun billetjes bloot gegaan op het internet. Het lijkt inmiddels wel een trend te zijn.

Wat denk jij, is dit inderdaad Taylor Swift?