Heidi Klum pakt uit met Halloween!

Celebs door Redactie Ze.nl
Voor Heidi Klum is het de mooiste tijd van het jaar: Halloween. Ieder jaar weer probeert het model zich op de meest originele en creapy manier te verkleden (en met succes!) Ook dit jaar pakt dé Halloween Queen weer flink uit.

De 38-jarige Heidi houdt wel van een verkleedpartijtje. De moeder van vier kinderen pakt het dan ook ieder jaar weer - samen met echtgenoot Seal - groots aan. Om haar outfit van 2010 te overtreffen, verschijnt Heidi dit jaar in twee verschillende kostuums, die ze speciaal heeft laten maken. "Het leuke aan een zelf ontworpen kostuum is dat je er zeker van bent dat niemand anders erin rondloopt! Ik vind het elke keer weer een uitdaging om iets nieuws te verzinnen."

Rond de creapy feestdag twittert Heidi er behoorlijk op los: "Ik kan niet wachten, nog 22 dagen tot mijn Halloween party in Las Vegas!", zo liet ze een maand geleden weten. Volgens het model zijn ook haar kinderen er helemaal weg van. "Als het aan hen lag, zouden we elke dag verkleed gaan en hingen de spinnen voor de rest van het jaar in ons huis."

Morgen is het dan eindelijk zover: Heidi Klum?s annual Halloween party in Las Vegas. En wij hebben haar outfit al gespot! Kijk mee!

2003 & 2004
2005 & 2006
2007 & 2008
2009 & 2010
... en dit jaar:


Wat is jouw favoriete kostuum?