Lindsay Lohan in Playboy voor geld?

Celebs door Redactie Ze.nl
Lindsay Lohan is binnenkort poedelnaakt te bewonderen in de Amerikaanse Playboy. De actrice ontvangt maar liefst één miljoen dollar voor de pikante kiekjes. En die centjes kan Lindsay goed gebruiken!

Hoewel de 25-jarige Lindsay van de één naar de andere rechtszaak hobbelt en haar taakstraf uitvoert in een mortuarium, wist ze nog wèl een gaatje te vinden om te poseren voor Playboy. Afgelopen weekend gooide de blondine haar charmes in de strijd tijdens de shoot voor het sexy magazine van Hugh Hefner.

Het is niet de eerste keer dat Lindsay uit de kleren gaat. In 2008 poseerde de actrice verkleed als Marilyn Monroe in New York Magazine. Vlak daarna kreeg Lindsay het aanbod om voor 700.000 dollar voor Playboy te poseren, maar dat aanbod wees de actrice af.

Op dit moment kan de ontspoorde actrice wel wat extra flappen gebruiken: aan alle peperdure ontwenningskuren, advocaten en borgsommen hangt tenslotte ook een prijskaartje. Lindsay werd vorige week in de boeien geslagen omdat ze zich niet aan de voorwaarden van haar taakstraf had gehouden. De actrice kwam met een borg van 100.000 dollar vrij, maar moest wel aan de slag in een mortuarium.

Al zijn de werkzaamheden in het dodenhuis geen pretje, Lindsay pakte de klus met beide handen aan. Zo moest de actrice onder andere vloeren schrobben, toiletten schoonmaken en vieze lakens wassen. De actrice vertelde vrienden achteraf dat ze zich acht uur lang in het zweet had gewerkt.

Wanneer Lindsay in het mannenblad verschijnt is nog niet bekend. Wel vragen we ons natuurlijk allemaal af: wie zit er op een magere, bleke en onverzorgde naakte Lindsay te wachten?

Jij?