In the picture: Blake Lively

Celebs door Anouk
?Gossip Girl? Blake Lively heeft de rollen voor het oprapen. Daarnaast is ze het gezicht van het modehuis Chanel. En dan date ze ook nog eens met de één na de andere knappe acteur! Deze rising star heeft het allemaal.

Familie
De Amerikaanse actrice werd op 25 augustus 1987 in Californië geboren als Blake Christina Lively. Met een broer, twee halfzussen en een halfbroer is Blake de jongste telg van de familie. Het is niet zo vreemd dat de blondine actrice is geworden, want het acteren is er met de paplepel ingegoten. Haar ouders Ernie en Elaine zijn acteurs en halfbroer Jason is ook geen onbekende in Hollywood.

Carrière
De acteercarrière van Blake heeft niet lang op zich laten wachten. Als achttienjarig meisje brak de actrice door met haar rol in The Sisterhood of the Travelling Pants. Volgens de regie was deze rol haar op het lijf geschreven. Toen Blake auditie deed voor de film, liep ze recht op de jury af en gaf ze hen niets meer dan haar foto. De jury dacht even dat ze een grapje maakte, maar toen Blake de ruimte verliet, wisten zij dat dit de Bridget was die zij zochten: brutaal en niet in een hokje te plaatsen.


Hierna ging de carrière van Blake als een speer. Ze verscheen in diverse films, waaronder in Accepted. Maar echt beroemd werd de actrice met de rol van Serena van der Woodsen in Gossip Girl, de rol die eerst eigenlijk gespeeld zou worden door Lindsay Lohan. Maar die zat op dat moment in een afkickkliniek. Hierna volgden er nog vele films, zoals The Sisterhood of the Travelling Pants 2, The Private Lives of Pippa Lee, The Town en Green Lantern. En er staan nog meer films gepland in de toekomst!

Liefdesleven
Tijdens het acteren ontmoette de mooie blondine natuurlijk ook de leukste acteurs. Zo kreeg ze tijdens de opnames van Gossip Girl een relatie met tegenspeler Penn Badgley (Dan Humphrey in de serie), waar ze als elfjarig meisje ook bij in de klas heeft gezeten. Deze relatie heeft ongeveer drie jaar geduurd.


Daarna kwamen de geruchten met wie Blake nu een relatie zou hebben. Ben Affleck werd genoemd. Hij was namelijk zo onder de indruk van haar talent tijdens de opnames van The Town, dat hij vaker met haar wilde spelen. Zou daar iets achter zitten? Niets, zo bleek. Vervolgens had Blake een korte fling met jeugdcrush Leonardo DiCaprio, maar dat liep al na drie maanden ten einde. Op dit moment schijnt de actrice het wel erg gezellig te hebben met Ryan Reynolds, haar tegenspeler in Green Lantern.

Andere talenten
Maar Blake is niet alleen een acteertalent, ze schijnt ook nog eens ontzettend goed te kunnen koken. Als Blake naar een ander land moet voor een acteerklus, neemt ze kooklessen in dat land. Het is zelfs haar droom om ooit een eigen restaurant te openen.

Daarnaast is de Amerikaanse ook nog haar eigen styliste! Tijdens de opnames van Gossip Girl ontwikkelde Blake dit talent en ze is niet van plan om haar eigen styling uit handen te geven. Niet zo gek ook, want ze wordt momenteel beschouwd als de best geklede vrouw van Hollywood.

Zucht, het leven van Blake is om jaloers op te worden!

Wat vind jij van Blake Lively?