Chantal Janzen maakt zin in seks

Celebs door Redactie Ze.nl

Met haar hoofdrol in de musical Wicked en haar verschillende RTL-programma’s is Chantal Janzen een druk baasje. Logisch dat de musicalster uitgeput naar huis keert. Toch maakt de blondine voor haar partner Marco tijd voor seks.

"Soms denk ik: ik ben eigenlijk best moe. Maar dan maak ik gewoon zin", zo vertelt Chantal in de Cosmopolitan van november. De blondine vindt het niet erg om tegen haar zin seks te hebben en verklapt haar ultieme liefdestip. "Je moet elkaar in een relatie blijven verrassen en de tijd voor elkaar nemen. En dan bedoel ik niet in een kittig pakje op bed springen, maar elkaar steunen en met elkaar praten."

Volgens Chantal heeft ze samen met Marco Geeratz het totaalpakket. "Hij is een leuke partner en een geweldige vader!" Daarnaast is de 32-jarige musicalster ook zeer te spreken over de looks van manlief. "Wat ik zo sexy aan hem vind? Hij heeft heel mooie handen, een goed lijf en mooi haar. Ik vind hem alleen maar knapper geworden."

Chantal en Marco zijn sinds 2009 de trotse ouders van zoon James. Vorig jaar riep de musicalster dat er voorlopig nog geen tweede aan zou komen. Komt hier dit jaar misschien verandering in?