Love is in the air: Nieuwe sterrenkoppels

Celebs door Redactie Ze.nl
Love is in the air in celebland! Nu de Kerst steeds dichterbij komt, lijken de singles bang om een lonely Christmas te krijgen. Om dat te voorkomen zoeken de Hollywoodsterren elkaar op. Wij zetten de nieuwe koppels voor je op een rij!

Blake Lively & Ryan Reynolds
Lag Blake Lively nog tot voor kort in de armen van Leonardo DiCaprio, kriebelen er nu alweer vlinders in haar buik voor acteur Ryan Reynolds. De twee werden gespot tijdens een intiem diner, dat eindigde in het appartement van Ryan. "Het wordt steeds serieuzer tussen Blake en Ryan. Ze werden goede vrienden op de set van Green Lantern en nu willen ze hun relatie eventueel een kans geven."

Ryan Gosling & Eva Mendes
Het lijkt in de naam te zitten, want nog een Ryan - Ryan Gosling - is met een nieuwe vlam gespot. De acteur is de laatste tijd wel erg vaak gespot met actrice Eva Mendes. Een fotograaf wist het duo ? al zoenend en knuffeld ? op de camera vast te leggen. De lovebirds leerden elkaar kennen op de set van The Place Beyond the Pines en lijken sindsdien een gelukkige koppeltje.

Jennifer Lopez & Bradley Cooper
Ook miss Lopez heeft niet lang gehuild om haar scheiding met zanger Marc Anthony. Jennifer vond namelijk al snel gezelschap bij knappe acteur Bradley Cooper. Vorige maand genoten de twee van elkaar tijdens een intiem etentje in The Big Apple. "Na hun date in New York hebben ze contact gehouden. Ze vindt het leuk dat ze aandacht van hem krijgt", meldt het blad People. "Ze hebben het erg gezellig en Bradley maakt haar aan het lachen."

George Clooney & Stacy Keibler
Acteur George Clooney verscheen afgelopen week voor de eerste keer met zijn vriendin Stacy op de rode loper. De twee waren aanwezig in New York voor de première van Georges nieuwe film The Descendants. De blondine kon haar ogen niet van de acteur afhouden, die op zijn beurt niet van haar af kon blijven. Wij zijn benieuwd hoe lang mister charming het dit keer volhoudt?

Welk nieuw Hollywoodkoppel is jouw favoriet?
Fotocredit: www.hollywoodlife.com