Culinaire verslaving: Culy.nl

Eten door Jet

Denk jij (stiekem) de hele dag door aan lekkere gerechtjes, kan je geen genoeg krijgen van kookprogramma?s en ?boeken en kies jij je vakanties uit op culinaire specialiteiten? Dan is er nu een nieuwe site voor jou: Culy.nl!

Kun jij op de bovenstaande vragen volmondig ?ja? zeggen, ga dan als de wiedeweer naar Culy.nl en zet de site direct bij je favorieten. Pas wel op: deze nieuwe culinaire website is ernstig verslavend!

Culy.nl is een verzameling van al het (culinaire) moois op internet. Van lekkere recepten tot bijzondere food fotografie, en van handige filmpjes over eten tot slimme tips voor in de keuken. Nationaal en internationaal: je vindt het allemaal op deze site. De artikelen hebben één ding met elkaar gemeen: ze doen je het water in de mond lopen.

 
Dat heeft vooral te maken met de prachtige lay-out. De website is clean, simpel en makkelijk in gebruik, maar de afbeeldingen die gebruikt worden zijn een genot voor het oog, oftewel eye-candy!

Ga voor je dagelijkse culinaire inspiratie naar Culy.nl en laat je verrassen!

Leuk om te weten: het brein achter de site is Monique van Loon, oprichtster en voormalig hoofdredactrice van zusje Girlscene.nl.