Beroemde blunders

Celebs door Donna
Dat wij als motorisch gestoorde vrouwen niet de enigen zijn die onszelf wel eens onsterfelijk belachelijk maken, wordt zo nu en dan bevestigd door de beroemdheden waar we ons maar wat graag aan meten.

We kunnen vol ontzag kijken naar de glamoureuze bewegingen van de sterren en onszelf daarnaast maar een stel onhandige, botte boeren voelen, maar is dit wel terecht? Uit de volgende filmpjes zal blijken dat je dan nog zo veel stylistes, visagistes en personal trainers om je heen kunt hebben; afgaan, dat doen we allemaal. En we kunnen het heel dichtbij huis zoeken... Ik bedoel maar:


Of wat dacht je van deze verschrikkelijke vertoning? (Arme, arme Jan!)


Maar ook bij de grote sterren gaat er nog weleens iets mis. Katy Perry vond het bijvoorbeeld een waanzinnig idee om in de taart te duiken die voor haar optreden voor haar was neergezet... Gekke meid!


En neem dan nog de eeuwig glamoureuze Beyoncé. Die maakt nooit een misstap, zei je?


Ook de altijd even stoere P!NK is eigenlijk maar een kwetsbaar mensje, dat bewijst het volgende filmpje wel.


Maar een tijd terug vond er toch wel zo'n een afgrijselijke blunder plaats in Australia's Next Top Model. De presentatrice bekroonde de verkeerde als winnares... Het doet bijna pijn hiernaar te kijken!


Enfin: mocht je tijdens je verjaardag weer eens op je plaat gaan met een kaas/worsten-plankje in je volle huiskamer, of mocht je er tijdens een leuke date achterkomen dat er al uren een bulk van een pulk uit je neus hangt...

Wees gerust. Je bent ook maar een mens!