Jennifer Aniston stapt in huwelijksbootje

Celebs door Redactie Ze.nl
Jennifer Aniston lijkt eindelijk haar droomprins gevonden te hebben. De ex-Friends-ster en haar lief Justin Theroux zouden in het geheim hun huwelijk aan het voorbereiden zijn. De trouwdag zou begin januari plaatsvinden.

Het acteurskoppel, dat vijf maanden een relatie heeft, zegt klaar te zijn om zich te binden. De 42-jarige actrice koos al eerder voor een 'simpeler' leven en dus zal ook de bruiloft klein worden gehouden. "Jennifer was een bridezilla toen ze met Brad Pitt trouwde, maar nu is er maar één ding belangrijk voor haar: de vrouw van Justin worden", aldus een vriend van Jen.

"Jennifer gaat trouwen op het landgoed van zakenman Joe Francis in Cabo San Lucas", zo meldt een bron aan Now Magazine. "Ze wil een klein en intiem feest, dus ze heeft maar dertig mensen uitgenodigd. Haar manager Kevin Huvane zal het paar in het echt verbinden."

Uitnodigingen zouden bij onder anderen beste vriendin Courtney Cox, Sheryl Crow, Tom Hanks en zijn vrouw, Adam Sandler en Owen Wilson op de mat zijn gevallen.

Al roepen vrienden van Jen dat ze in haar jeans en slippers naar het altaar zal lopen, de actrice heeft haar zinnen toch gezet op een prachtige jurk van Carolina Herrera. Wèl zal het koppel lekker casual op de blote voeten gaan.

Wat denk jij, houdt dit huwelijk stand?