Best verkochte covers van 2011

Media door Redactie Ze.nl
Het jaar 2011 loopt op zijn eind en de cijfers zijn bekend. Tijd voor een evaluatie. Want welke Amerikaanse magazines gingen als warme broodjes over de toonbank  en - nog veel belangrijker -  wie stond er op de cover?

In het rijtje zien we all time favourites Sarah Jessica Parker, Heidi Klum en Jennifer Aniston, maar ook nieuwkomers als Mila Kunis.


Populair

Het is algemeen bekend dat celebs het goed doen op covers. Sarah Jessica Parker, Heidi Klum en Jennifer Aniston zijn favourites en daarom verschijnen ze ieder jaar weer op de cover van bladen als Vogue. Mila Kunis was de grootste hit van 2011. De jonge actrice stond op de cover van W, Cosmopolitan, Elle en het best verkochte nummer van GQ. Zij zorgde bij alle magazines voor een verkooptoename van minstens 10%!Twijfelgeval

Verrassend waren Kim Kardashian's schommelende verkoopcijfers. Ze stond namelijk op de best verkochte Glamour (februari) en Cosmopolitan (augustus), maar haar andere covers verkochten beneden het gemiddelde.

Het ging hier om de cover van Harper?s Bazaar (maart), Self (april) en Lucky (november). Het verbaast ons niets als dit te maken zou hebben met de bombarie rond haar trouwerij en het sprookjeshuwelijk dat slechts 1,5 maand stand hield.


Waar we al deze cijfers en mooie covers vandaan hebben? Op ons fashionable zusje Fashionscene.nl natuurlijk!

Welke vrouwelijke (of mannelijke) celeb hoop jij in 2012 op de cover terug te zien?