Sylvia Geersen komt met eigen schoenenlijn

Celebs door Redactie Ze.nl
Na een mindere periode, is Sylvia Geersen weer helemaal back on track! Het bloedmooie model presenteerde gisteren de Sylvia?s Secret Collection: haar eigen schoenenlijn bij Shick. Voor Sylvia een droom die uitkomt...

Sylvia Geersen was in 2010 al het gezicht van het schoenenmerk, maar de samenwerking kwam ten einde vanwege Sylvia's persoonlijke problemen en haar opname in een afkickkliniek.

Zo cancelde het model haar vlucht vanuit Londen om nog een feestje te kunnen pakken. De volgende ochtend zou Sylvia een shoot hebben met Shick, maar de brunette kwam niet opdagen. Gelukkig heeft die nacht ook iets positiefs met zich meegebracht, want "ik heb toen de liefde van mijn leven ontmoet!"


Nadat ze hard aan zichzelf had gewerkt en er weer helemaal bovenop was, besloot Sylvia persoonlijk haar excuus te maken bij Shick. Het schoenenmerk vond het zo stoer, dat ze haar de mogelijkheid gaven een eigen schoenenlijn te ontwerpen. En zo werd Sylvia's Secrets geboren?

De lijn bestaat uit een glamourous bootie (?49,99) en een sexy pump (?39,99) in de kleuren zwart, cognac en rood. Ook een stylish clutchbag (?29,99) ontbreekt niet. Het model liet zich voor de collectie inspireren door haar eigen turbulente leven. Vooral de kleur rood is veel terug te vinden. "Rood is een belangrijke kleur in mijn fashion items. Het is de kleur van de liefde, in mijn geval de liefde voor mijn vriend."

Sylvia?s volgende droom is om aan de slag te gaan bij het bekende Amerikaanse lingeriemerk Vicotoria?s Secret. "Ik spreek die droom ook gewoon uit, waarom niet? Ik ga binnenkort naar New York om een casting te doen. Als dat lukt, dan ben ik helemáál gelukkig!"

De schoenencollectie van Sylvia is vanaf de eerste week van november te koop in de winkels van Dolcis en Invito. Ook zijn ze verkrijgbaar op www.shick-shoes.com.