Suri krijgt maandelijkse beautydag van ?1000,-

Celebs door Redactie Ze.nl
De meeste meisjes kun je gemakkelijk blij maken met een plastic prinsessenkroon, maar Suri Cruise kijkt er niet meer voor op of om. De dochter van Tom Cruise en Katie Holmes wordt behandeld als een ware prinses?

Elke maand is het weer genieten voor de vijfjarige Suri en moeder Katie tijdens de spadag aan huis. Als een volwasse vrouw wordt Suri behandeld met producten met een totale waarde van 1000 pond (1146 euro). De dochter van het Hollywoodkoppel moet zich een echte filmster voelen en dus worden haar haren verzorgd met de beste producten en wordt ze in de mooiste jurkjes gehesen. De beautydag is natuurlijk niet compleet zonder make-up. ?Suri is gefascineerd door de make-up van haar moeder. Het begon toen ze drie was en sindsdien wil ze niet meer zonder!?, zo meldde Now.

Dat Suri flink verwend wordt, is niets nieuws meer. Zo meldden we eerder dat de kleine diva een schoenencollectie heeft waar menig vrouw 'u' tegen zegt. Naast de 130 paar schoenen, is haar kledingkast rijkelijk gevuld met kleren van wereldberoemde designers. De kleine fashionista heeft duidelijk een eigen wil en draagt dus alleen wat zij mooi vindt (lees: roze jurkjes).

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, kocht pappie Tom begin dit jaar een kleine auto voor zijn dochter, ter waarde van 30.000 dollar (22.000 euro). Waarom? Suri zou dol zijn op de autorace-uitzendingen op televisie en nu kon ze zelf lekker rondrijden. Uh juist ja?