De 5 leukste modekindjes

Mode & trends door Xandra
Ze zijn nog te klein om front row te zitten, maar bezoeken wel al de meest gewilde modeshows. En dragen dan uiteraard ook de allerhipste kleding. Dit zijn de vijf leukste, liefste en schattigste modekindjes.
 
Natuurlijk wil iedereen dat zijn of haar kind er hartstikke leuk uit ziet, maar sommige ouders gaan nog een stapje verder. Inloopkasten vol designerkleding, honderden accessoires en zelfs een bezoekje aan modeshows waar de echte kenners een moord voor zouden doen. Sterker nog, waar ik een moord voor zou doen. Ik ben dus hartstikke jaloers op die kleine opdondertjes die zomaar vooraan mogen zitten. Maar leuk zijn ze wel en dus zet ik ze even op een rijtje.
 
Harper Beckham
Met ouders als Victoria en David Beckham kan het haast niet anders dan dat er een prachtkind geboren wordt. Het eerste dochtertje van het paar is nog geen drie jaar oud en zit nu al front row te ginnegappen met Anna Wintour. Veilig op schoot bij papa, natuurlijk. Ook qua kleding wordt er goed voor dit kleine meisje gezorgd, want Harper ziet er altijd op en top fashionable uit in een jas met dikke bontkraag, schattig plooirokje of stoere bikerlaarsjes. Maar, zo zegt Victoria, Harper vindt het ook erg fijn om in voetbalshirts rond te lopen. Like father, like daughter. Broerlief Romeo kan er overigens ook wat van, hij poseerde afgelopen jaar voor de nieuwste campagne van Burberry.
 
 
Skyler Berman
De naam Skyler Berman zegt jullie misschien niet zoveel, maar mama Rachel Zoe kent bijna iedereen. Als stylist van de grootste Hollywood-sterren kan ze natuurlijk niet anders dan haar zoontje alleen op en top gestyled de deur uit laten gaan. De pas twee jaar oude Skyler is een wandelend reclamebord voor haar bedrijf en dat zullen we weten ook. Het jongetje draagt vooral veel opgerolde spijkerbroeken met leuke instapschoentjes en een stoer gebreid vest. Die look wordt helemaal afgemaakt met de simpele hoed die het kleine hoofdje van Skyler maar zelden verlaat.
 
Aila Wang
De achternaam van Aila is waarschijnlijk bekender dan zijzelf, want haar oom is niemand minder dan ontwerper Alexander Wang. Het is dan ook niet zo gek dat dit kleine meisje het liefelijke roze en vrolijk paars links laat liggen. Net als oom Alexander wordt de driejarige Aila namelijk voornamelijk gespot in stoere, zwarte outfits die allesbehalve doen denken aan kleding voor een klein meisje. En natuurlijk zat ze front row tijdens de show van Alexander Wang afgelopen zomer. Leuk of een beetje too much?
 
 
Suri Cruise
Dochter van Tom en Katie en met zeven jaar de oudste in deze lijst is Suri Cruise. Haar garderobe schijnt miljoenen waard te zijn, inclusief een schoenencollectie van maar liefst honderdduizend dollar. Waarvan ook flink wat hakken. Want daar waar ik me als echte hakkenaddict pas op mijn dertiende aan een paar high heels waagde, wordt Suri er al jarenlang op gespot. Niet echt goed voor die groeiende kindervoetjes, lijkt me. Een eigen kledinglijn lijkt niet ver weg voor de kleine Cruise, maar die geruchten werden recentelijk de kop ingetikt door het management van mama Katie.
 
Alonso Mateo
Hij is vier jaar oud, maar dat zou je niet zeggen als je de garderobe van Alonso ziet. Op de maat na natuurlijk. Ik noem Dior, Gucci en Tom Ford. Niet de minste merken, maar wel oververtegenwoordigd in de kast van Alonso. Deze kleine fashionisto uit het Amerikaanse Laguna Beach - ja, van die voorloper van The Hills - draagt outfits waar overduidelijk flink over nagedacht is en poseert daarin als een volleerd model. Mede dankzij zijn moeder, styliste Luisa Fernanda Espinosa, die bijna dagelijks de leukste foto's van haar zoontje op Instagram gooit.

Lees ook Xandra's vorige modeartikelen! 
 

Xandra (24) is afgestudeerd journalist. Ze schrijft voor verschillende tijdschriften en websites en heeft haar eigen blog op xannsplace.com, maar bovenal is ze een echte fashionista.

Ze is gek op kleding, schoenen en accessoires en daardoor eigenlijk altijd blut, maar wel voor een goed doel natuurlijk.

Dit modemeisje is altijd op de hoogte van de laatste trends en deelt die graag met jou op Ze.nl.