We like mommies!

Zwanger door Redactie Ze.nl
Moms to be opgelet: je mag dan wel een flinke baby bump hebben, jouw kledingstijl hoeft hier echt niet onder te lijden. Een comfortabele, maar ook stijlvolle outfit schaf jij nu gemakkelijk online aan op Welikefashion.com.

Positiekleding is praktisch en? daar blijft het meestal wel bij. Maar alleen comfortabel is voor de zwangere vrouw anno 2011 niet genoeg. En terecht: jij en jouw buik mogen er wezen! Toch is het vinden van een trendy zwangerschapoutfit soms lastig. Urenlang zoeken en passen, om vervolgens met niets weer naar huis terug te keren. En dat terwijl je ook nog eens worstelt met de ongemakken die zwangerschap met zich mee kan brengen.


Gelukkig is daar Welikefashion.com: waar de leukste kleding, accessoires en schoenen worden verzameld. En speciaal voor de hippe moeder in spé verkoopt de webshop nu ook trendy zwangerschapoutfits (die je overigens ook na de zwangerschap nog kan dragen)! Je vindt er merken als French Connection, SuperTrash, Pieces en Vero Moda.

Iets gevonden wat je leuk vindt? Als je voor 18.00 bestelt, dan heb je het de volgende dag nog in huis. En het mooie is, je hoeft er dus niet de deur voor uit. Je kunt die tijd toch veel beter besteden aan alle voorbereidingen rondom de komst van je kindje?!