Elvive in een nieuw jasje: Test het nu zelf!

Haar door Redactie Ze.nl
Het verzorgen van je haar is erg belangrijk, want met glanzende lokken maak je al snel een verpletterende indruk. Daarom zijn we zo blij met de fijne verzorgingsproducten van Elvive, die nu compleet vernieuwd en dus nóg beter zijn!

 
De kracht van mooi haar
We kunnen er niets aan doen: mooi haar verleidt, fascineert en intrigeert nu eenmaal. Het is dan ook niet zo gek dat ?haar? al eeuwenlang een inspiratiebron is voor vele artiesten: van schilders tot modeontwerpers.


 
Verzorgingsroutine voor je haar
Om de haarconditie in een goede gezondheid te houden is een ?simpel? wasje vaak niet voldoende: door het stap voor stap te verzorgen met verschillende producten bereik je mooier haar dat van nature beter in model valt. Daarom heeft Elvive in elke range behalve een shampoo ook een voedende crèmespoeling, een masker en/of een verzorgende leave-in spray.


Na elke wasbeurt is het gebruik van crèmespoeling aanbevolen, omdat de producten elkaar in werking versterken. Een shampoo heeft als voornaamste doel het haar te reinigen, en de voedende bestanddelen van een crèmespoeling zorgen voor de onmisbare nazorg. Daarnaast kun je zo?n één tot twee keer per week je lokken trakteren op een diepwerkend masker dat een hogere concentratie herstellende en beschermende extracten bevat. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een leave-in spray.
 
Benieuwd welke lijn van Elvive het meest geschikt is voor jouw haar? Doe dan snel de test!


 
Elvive in een nieuw jasje
De producten van Elvive zijn in een nieuw jasje gestoken, met betere ingrediënten en nog meer verzorging zoals maskers en sprays! En niet alleen de bestaande producten zijn verbeterd; er is ook hard gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe producten. Zo wordt er volgend jaar een nieuwe lijn gelanceerd binnen de Elvive-familie.

Test het zelf!
Wil jij deze nieuwe shampoo en conditioner als eerste testen? Geef je dan voor 3 november op voor het testpanel. Misschien ben jij wel één van de gelukkigen!

Deze actie loopt niet meer helaas.