Verboden te schuren!

De maatschappij door Redactie Ze.nl
Zijn jullie al bekend met het fenomeen ?schuren?? Tijdens deze seksueel getinte dans schuurt de man zijn geslacht tegen het lijf van de vrouw aan. Tienerdisco Alcazar vindt de dans veel te ver gaan en heeft ?m daarom verboden.

In tienerdisco Alcazar in Puttershoek komen regelmatig twaalf- tot vijftienjarigen bij elkaar om samen een gezellig feestje te bouwen. Klinkt onschuldig, totdat werd ontdekt dat na elke feestavond de condoomautomaat nagenoeg leeg was. Wat bleek? Jongens kochten condooms om te dragen tijdens het schuren, om vervolgens klaar te komen in hun broek. Iehl!

Voor de mannetjes misschien de tijd van hun (puberale) leven, voor de meiden toch een stuk minder prettig. Zij klaagden bij de beveiligers dat ze tijdens het dansen seksueel werden betast, zo meldde de eigenaar van Alcazar aan het AD. Hij heeft dan ook geen moment getwijfeld en de dans direct verboden. Want: ?we willen een correcte disco zijn!? Jongens die zich toch niet kunnen inhouden, worden meteen de deur uitgegooid.

Je moet er toch niet aan denken: je zoon die met zijn kruis tegen de billen of het been van een dertienjarig meisje heen wrijft om vervolgens zijn kwakje te lozen in zijn broek? Of je dochter die met haar bilpartij naar achteren roterende bewegingen maakt om een Justin Bieber look-a-like tot een hoogtepunt te brengen?

Of hoort het gewoon bij de seksuele ontwikkeling van jongeren en vind je het onzin dat het nu verboden is in de tienerdisco?

Wat vind jij?