Lush Kerstcollectie 2011

Lichaam door Redactie Ze.nl
Ben jij ook zo?n fan van de beautyproducten van Lush? Wij wel! En speciaal voor de feestdagen heeft Lush een kerstcollectie uitgebracht, die wij mochten testen. En weet je wat nou het leuke is? Jij kunt ook nog Lush-producten winnen!
 
Zodra we het pakketje van Lush op de redactie uitpakken, komt er een ware geurexplosie onze neusjes binnendringen. Zoete zeepjes, fijne lippenbalsems en lekkere bruisproducten voor in bad: hier worden wij vrouwen blij van! En het mooie van dit merk is natuurlijk ook dat de meeste producten veganistisch zijn. Ook zijn alle producten absoluut niet op dieren getest! 

Niet alleen krijgen we een aantal kerstproducten om te testen, maar ook een aantal nieuwe toppers, zoals de Phoenix Rising, Rose jam Bubbleroon Rubble Bar en de Moon and Sun Steamer Tab.
 

De producten die je op de foto ziet zijn van boven naar beneden en van links naar rechts:
Phoenix Rising (bruisproduct voor een kleurig bad), Candy Mountain (voor een schuimbad), Buche de Noël (gezichtsscrub), Superstars (bubbels in bad), Snowcake (zeep met de geur van marsepein), Chilli Tingle Lip Tint (lippenbalsem), Moon and Sun Steamer (stoomtablet), Celebrate Lip Tint (lippenbalsem) en Northern lights zeep (ruikt naar dennen, cypressen en citrus).

Onze favorieten? De Moon and Sun Steamer om heerlijk je neus mee open te stomen. Vooral met dit gure weer is de kans om snotverkouden te worden natuurlijk groot. En dan biedt dit product uitkomst! Ook de Phoenix Rising doet het goed bij ons op de redactie. De paars met gouden ?berg? lost op in bad geeft het water daarmee een waar kleurpalet, mooi! De lippenbalsems zijn fijn smeren, er zit een gouden topping op, genaamd 'popping candy' dat tevens voor vuurwerk op je lippen zorgt! 
 
Wil jij ook van de fijne producten van Lush genieten? Dat kan! Ze.nl mag namelijk een Northern Lights giftset van Lush weggeven ter waarde van ? 89,95!

Deze box bevat: Northern Lights Zeep (100g), Snowglobe Zeep (100g), Buffy Body Butter, Angels Delight Zeep (100g), Glögg Douchegel (100g), Snow Fairy Douchegel (100g), Jilted Elf Jelly (100g), Australian Igloo Sugar Scrub, Each Peach Massagebar, Dirty Toothy Tabs, Pow Wow Lip Scrub en Celebrate Lip Tint.

LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!