Een kennismaking met Reality Cosmetics

Lichaam door Redactie Ze.nl
B3 Complex Dagcreme met Foliumzuur

B3 Complex Dagcreme met Foliumzuur is geschikt voor de normale, droge en vette huid. 's Morgens na reiniging de creme licht aanbrengen en inmasseren. De creme kan ook als nachtcreme worden gebruikt als de Pure Vitamines A+C+E creme overdag is gebruikt. De creme is zelfs als masker te gebruiken door een ocerdadige laag aan te brengen, deze 10 minuten te laten zitten en het overtollige daarna met een tissue te verwijderen. Alleen al het feit dat de creme zowel als dag-, als nacht-creme en als masker te gebruiken is maakt deze creme wel erg aantrekkelijk. De creme ziet er bij opening enigzins ranzig uit doordat er een laag vet op drijft, maar even doorroeren en je hebt een perfecte creme. De creme ruikt prettig en de huid voelt erg lekker aan na gebruikt.

Pure Vitamines A+C+E Crème
De Pure Vitamines A+C+E Creme is bij dagelijks gebruik geschikt voor de rijpere huid. De nog jongere huid krijgt een gezonde opkikker na een preventieve kuur, bijvoorbeeld in het voorjaar en/of in de winter of tegelijk met een zonnebankkuur. De creme zit in een handig pompje die met een druk op de knop voldoende dosering geef voor het hele gezicht. De creme zou ook ouderdomsvlekken op handen en armen verminderen. De creme bevat een extract van rozenblaadjes wat een fijne geur geeft.

Beide cremes zitten in een luxe zilverkleurige verpakking met donkerblauw logo. Een aangename kennismaking met deze nieuwe producten van Reality. Absoluut het proberen waard! Voor meer informatie kijk op www.realitycosmetics.nl

Wil jij deze twee producten ook eens uitproberen? Dan heeft vrouw.nl nu een leuke aanbieding voor je. Beide producten samen kosten normaliter 68 euro. Als je nu bestelt via info@realitycosmetics.nl en vermeld dat je gebruik wilt maken van de vrouw.nl aktie krijg je beide producten voor slechts 55 euro! Vermeld bij je bestelling ook je naam, adres en telefoonnummer.