Is fijn haar wel zo fijn?

Lichaam door Redactie Ze.nl

Wella probeert deze circel te doorbreken door verzorgende producten te introduceren die het haar niet verzwaren. Onder de naam ?Lifetex Volume Nutrition? bevat deze serie drie producten: een shampoo, een masker, en een stylingspray.

Als eerste heb ik de geur getest. Een zachte bijna standaard cosmetica geur. Geen penetrante geur dus het eerste pluspunt is binnen. Volgende stap: het gebruik. Zowel shampoo als masker zijn beide gemakkelijk uitwasbaar en voelen ook goed uitgewassen. Niets zo irritant als je haar blíjven wassen om het vervolgens simpelweg op te geven, ondanks dat je het gevoel hebt dat de helft er nog in is blijven zitten.
In mijn handdoek droge haar, spuit ik vervolgens de Volume Up Spray. Met mijn handen verspreid ik het door mijn haar, waar ik gelukkig geen plakkerige handen aan overhoud. Pluspunt. En last but not least... het eindresultaat! Ik moet bekennen dat ná een wasbeurt én een masker mijn haar toch nog verdacht luchtig aanvoelt. Bijna tegen pluizig aan. Erg luchtig maar niet slap! Diana Ross de tweede? Nee dat niet. Anders? Ja dat wel. Kortom, de Volume Nutrition is zeker een uitprobeer poging waard.

Lifetex Nutri-Care Volume Masker, pot 150ml, verkoopadviesprijs ? 10,95
Lifetex Nutri-Care Volume Up Spray, flacon 150ml, verkoopadviesprijs ? 10,65
Lifetex Nutri-Care Volume Nutrition Shampoo, flacon 250ml, verkoopadviesprijs ? 9,25

Verkrijgbaar bij de Wella kapperzaken. Voor meer informatie, zie www.wella-professional.nl