Weg met fronsrimpels?

Lichaam door Redactie Ze.nl

Wat zijn die geheimzinnige Frownies dan wel?
Frownies zijn pleisters van natuurlijke, huidvriendelijke materialen die gemaakt zijn om rimpels op het voorhoofd, rond de ogen en de mond te verminderen of te laten verdwijnen. Op een gebruiksvriendelijke manier worden met Frownies de onderliggende spieren in het gezicht opnieuw ?getraind?. Ze zorgen weer voor een juiste, ontspannen en natuurlijke spanning van deze spieren. In feite zorgen Frownies ervoor dat de spieren hun kracht en hun natuurlijke spanning weer terugkrijgen.

Frownies zouden een effectief en betaalbaar alternatief voor Botox moeten zijn, dus kijkend naar de frons op mijn voorhoofd besefte ik dat de redding nabij moest zijn. Direct plakken dus! De Frownies blijken van een soort plakmiddel te zijn voorzien, zoals de postzegels dat vroeger hadden (niet de huidige stickertjes, maar nog echt lik-postzegels) Je strijkt de rimpel glad en plakt het papiertje er op. Dit blijkt geen makkelijke klus om alleen te doen, want de papiertjes hechten niet direkt. Even vasthouden dus en desnoods even hulp vragen. En dan... slapen. Of lezen of tv kijken. Als je de Frownies maar minimaal 4 uur ophoudt.

Afbeelding verwijderd door redactie

De eerste dag zie ik helemaal geen verschil als ik in de spiegel kijk. Mijn huid voelt ietwat trekkerig aan, maar ik heb het idee dat dat door het verwijderen van de Frownies komt. Ik wil de hoop bijna al opgeven, maar hup... doorzetten! Dus iedere nacht lig ik charmant in bed met wat plakkers op mijn gezicht. Na twee weken zie ik dan eindelijk wat resultaat rond mijn ogen, maar op mijn voorhoofd blijft die dikke frons me toelachen. Toch is het resultaat rond mijn ogen niet slecht, dus voor anderen is er wellicht nog wel hoop. Frownies zegt dat je ze minimaal 30 dagen moet gebruiken voor het beste resultaat. Dus ik ga vrolijk door. Maar die rimpels op mijn voorhoofd... ik denk dat ik daar maar mee moet leren leven of de rest van mijn leven uitdrukkingsloos door het leven gaan met Botox injecties.

Voor meer informatie, kijk op www.frownies.nl