Etos komt met luxe lijn!

Lichaam door Redactie Ze.nl

Met de Etos Body Senses lijn wilde Etos een een aantal betaalbare luxeproducten in de markt zetten, waarmee je jezelf thuis heerlijk kon verwennen. De producten bevatten stuk voor stuk bijzondere ingrediënten vanuit de hele wereld, elk met een specifieke bijzondere werking.

De bekende fashion & glamour fotograaf Hans Petersen (o.a. bekend door werk in Maxim en Payboy) is verantwoordelijk voor de fotografie op de verpakking. Op een zilveren ondergrond heeft hij op subtiele wijze de schoonheid van het vrouwelijke lichaam weergegeven. De verpakking heeft hierdoor een mooie luxe uitstraling gekregen.

We zetten de producten van de Etos Body Senses lijn voor je op een rijtje:

Body packing
De bodypacking bestaat voor een groot deel uit huidzuiverende klei die bovendien de doorbloeding bevorderd. Daarnaast bevat het katoen-olie, die werkt als een huidconditioner. Shea butter zorgt voor het lekker zacht maken van de huid. De packing is geschikt voor alle delen van de huid, die extra verzorging kunnen gebruiken en geven je huid een aangenaam gevoel.

Bath Soak
Ook de Bath soak bevat Shea butter en zorgt voor een goede reiniging en een heerlijk glad gevoel. Het badproduct heeft een glanzend effect door toevoeging van parelpoeder, afkomstig uit zoetwaterparels. Het product is ook verkrijgbaar in een mini-uitvoering van 50 ml. Handig voor op reis dus!

Shower scrub purifying
De shower scrub bevat kokos-scrub. Door de kleine, grove deeltjes over de huid te masseren worden dode huidcellen verwijderd. De kokos zorgt voor een heerlijke geur. Gemberextract zorgt voor stimulering van de bloedcirculatie. Geschikt om één keer per week toe te passen. Ook deze is verkrijgbaar in een mini-uitvoering van 30 ml.

Shower wash
Dankzij een cacao-extract en toegevoegd shea butter heeft de shower wash een verzachtend effect op de huid.

Shower butter
Shower butter is een rijke, boterachtige substantie, welke zorgt voor een intense reiniging en verzorging van de huid. Speciaal voor de droge huid zijn hydraterende bestanddelen toegevoegd. Ook dit product bevat weer shea butter en ook nog jojoba olie. Een heerlijk product, wat je huid een zacht en hydraterend gevoel geeft. Onze absolute favoriet tesamen met de body butter.

Afbeelding verwijderd door redactie

Body Butter

Zoals we al lieten vallen is de Body Butter één van onze favorieten in deze lijn. Het is een rijke, stevige crème die je huid zacht en glad laat voelen. Het bevat rijstkiemolie en allantoïne wat helpt de huid te herstellen. De toegevoegde shimmer zorgt ook nog eens voor een mooie, lichtglanzende huid. Gelukkig is de Body butter ook in een mini verkrijgbaar, dus die gaat lekker mee op vakantie.

Body contour streamliner
Deze rijke zachte lotion is speciaal ontwikkeld voor het verfijnen van de contouren van het lichaam. Het bevat zijde en sheabutter, wat het lichaam een aangenaam gevoel geeft.

Body moisture spray
Na het douchen of in bad gaan geeft deze spray de huid een lekkere oppepper. De spray bevat melkproteïnen die helpen de elasticiteit van de huid te verbeteren. Ook hier is weer shea butter aan toegevoegd.

Body nightcream
Body nightcream is een nachtcreme voor de huid. Voor een zacht gevoel en diepgaande werking is olijfolie toegevoegd. De toegevoegde lavendel heeft niet alleen een heerlijke geur aan de crème, maar zorgt ook voor extra ontspanning voor het slapen gaan.

Afbeelding verwijderd door redactie


Body jam

De body jam geeft een verfrissend en verzorgend effect tegelijk. Het is een luchtige gel, die snel door de huid wordt opgenomen. Het bevat Glycerine voor extra hydratatie en allantoïne wat de huid helpt herstellen. Ook deze is in een mini-uitvoering van 50 ml verkrijgbaar.

Etos heeft ons absoluut versteld doen staan met deze heerlijke lijn producten. Niet alleen hebben ze een geweldig mooie uitstraling, maar het zijn stuk voor stuk heel bijzondere en heerlijke producten. En dan allemaal voor een prijs onder de 6 euro per stuk! Wat wil je nog meer?