Bling Bling de winter in

Lichaam door Redactie Ze.nl

Sally Hansen Mega Shine is een Top Coat voor een briljante glans met pure diamantdeeltjes. Naast een superieure glans bevat deze top coat ook nog eens een UV-filter. Dus ideaal voor op de wintersport, zonvakantie of voor onder de zonnebank. Super makkelijk als je weinig tijd hebt, want de Top Coat droogt erg snel!
De verkoopprijs van de Sally Hansen Mega Shine is ? 9,99.

Glanzende nagels in een oogwenk, dat kan nu met de Super Shine 2 stappen glansvijl. De nagels matteren met de groene zijde en daarna polijsten met de witte zijde. Goed voor een schitterende, maar toch natuurlijke glans.
De super shine 2 stappen glansvijl kost slechts ? 3,99.

Nagels in no time in het gewenste model? Dat kan nu met de nieuwe Diamant vijl van Kiss Shapers. De vijl bevat diamantslijpsel om de nagels te modelleren. Onverslijtbaar en super sterk. Inclusief bewaarhoes voor ? 4,99.

Afbeelding verwijderd door redactie
Zelf niet zo handig met nagellak en decoraties? Laat je nagels schitteren met de Pro-impresions nieuwe collectie design nagels. De collectie bestaat uit 8 design met frisse kleuren en glitters. Leuk voor de feestdagen! Ieder pakket bevat 24 nagels, roze nagellijm, bokkenpoot en push pin. De nagels zijn makkelijk aan te brengen en blijven perfect zitten. Het nadeel is alleen dat ze niet zo makkelijk te verwijderen zijn, dus ook na de feestdagen loop je er nog feestelijk bij met je glitternagels.
De Pro-impresions design nagels hebben een verkoopprijs van ? 11,99.

Alle artikelen zijn verkrijgbaar bij de betere drogisterij-parfumerie speciaalzaken. Voor meer informatie, kijk op de volgende websites:
www.kissnails.nl
www.sallyhansen.nl
www.proimpressions.nl