Max Factor Colour Perfection Shimmers

Lichaam door Redactie Ze.nl

Colour Perfection Shimmers is een lipstick op basis van een innovatieve gel die urenlang houdt. Je lippen worden er ook nog eens superzacht van. Zilverkleurige glansdeeltjes verhogen de stralende glans.

"Een smokey look is geweest" zegt Noriko Watanabe. Zij werkte met o.a. Nicole Kidman, Cameron Diaz, Kirsten Dunst en Lucy Liu. "Glanzende kleuren passen bij iedereen, maar je moet wel weten waar en hoe je ze aanbrangt. Met te veel glans op de verkeerde plaats, bijvoorbeeld te dicht bij de ogen, accentueer je onregelmatigheden en dat komt je teint niet ten goede. Breng nooit glans aan op delen die wat gezwollen kunnen zijn. Houd de huid daar redelijk mat om vermoeidheidslijntjes en wallen niet te accentueren. Gebruik ook geen glans op delen van het gezicht waar snel zweetpareltjes ontstaan zoals op het voorhoofd en bovenlip. Glans komt goed tot zijn recht op jukbeenderen, slapen en sleutelbeenderen."

Afbeelding verwijderd door redactie

Voor stralende ogen heeft Noriko ook nog wat tips. "Breng alleen wat glanzende metallic oogschaduw aan op het midden van het ooglid of over een matte kleur. Voor een donkere huid zijn brons tinten, zoals Inca Bronze (Max Factor) het mooist. Vervaag ze met je vinger voor een zachte gloed. Om de ogen nog stralender te maken kan witte eyeliner aan de rand van het oog worden aangebracht. Witte eyeliner mer een blauwe glans maakt de ogen meer open."

Afbeelding verwijderd door redactie

De Limited Edition Colour Perfection Shimmers is vanaf deze maand verkrijgbaar in de tinten Shell Shimmer, Ruby Shimmer, Cocoa Shimmer en Violet Shimmer en is slechts tijdelijk te koop bij drogisterijen. De tip van Noriko "Neem voor een lichte huid Shell Shimmer, voor olijfkleurige huiden zijn sterke kleuren als Ruby Shimmer en Violet Shimmer het mooist en voor bruine huiden is Cocoa Shimmer het meest geschikt".

Wij vinden de lipsticks in ieder geval geweldig. Alleen jammer dat ze nu pas in januari worden uitgebracht, want ze hadden het met hun glitterende zilverdeeltjes volgens ons ook prima gedaan tijdens de feestdagen.