Olaz Complete

Lichaam door Redactie Ze.nl

Olaz heeft hier een oplossing voor bedacht en komt met een nieuw product op de markt. Het bestaat uit een dag- en nachtcrème en het heet Olaz Complete. Deze complete huidverzorging biedt vierentwintig uur winterse bescherming. Wat je ook doet, schaatsen, wandelen, fietsen of werken in een veel te warme ruimte, je huid wordt beschermd dankzij een vernuftig hydraterend complex, beloven ze bij Olaz. Het zal mij benieuwen!

Mijn huid heeft het zwaar te verduren namelijk. Ik werk in een ziekenhuis, waar de kachel altijd te hoog staat. Ik word omringd door een constante, droge warme lucht. Thuis ben ik snel geneigd om ?even? zonder jas of das, naar buiten te lopen om iets uit de schuur of auto te halen. Natuurlijk gebruik ik een verzorgende dagcrème, dat moet ik wel, want anders word mijn huid al snel craquelé. Maar een nachtcrème?dát is een heel ander verhaal! Nachtcrème heb ik lang geleden al gelaten voor wat het is. Het was veel te plakkerig naar mijn zin en ik slaap nou eenmaal niet lekker met zo?n vettig gezicht. Maar ja, de jaartjes gaan tellen, en daarnaast is het ook nog de geschikte tijd van het jaar om goede voornemens te maken. Dus oké, ik ben om. Ik ga twee weken lang Olaz Complete uittesten namens Vrouw.nl.

Voor ik aan het smeren ga, onderzoek ik mijn huid zorgvuldig. Het valt wel mee met de droogte op dit moment, een enkel schilfertje daargelaten. Maar ik moet zeggen, ik smeer soms wel twee maal per dag met mijn dagcrème. Jeetje, wat rimpels heb ik, nu ik eens goed kijk. Ik mag inderdaad wel wat zuiniger op mezelf worden! De creme belooft ook huidveroudering tegen te gaan dus snel maak ik het potje open. Een heerlijk frisse geur komt me tegemoet. Dat is al een pré, de crème ruikt lekker. Ik breng de crème licht masserend in en ben verbaasd hoe licht het uitsmeert en hoe snel het in mijn huid trekt. Als dit voor de nachtcrème ook geldt ben ik helemaal blij?

?s Avonds blijkt het inderdaad zo te zijn! Geen spoortje ouderwetse plakkerigheid te vinden. Gewoon een heerlijke lichte crème die snel intrekt. In de weken die volgen blijf ik trouw smeren. Eenmaal overdag, en eenmaal voor het slapen gaan. Nooit vaker, want dat is niet meer nodig. Kortom; ze hebben mij overtuigd, daar bij Olaz. Mijn huid ziet er gezond uit en voelt zacht aan. Hun Complete serie staat vanaf nu standaard bij mij op de badkamer!

Afbeelding verwijderd door redactie

Olaz Complete dagcrème is er voor de normale tot droge huid, en voor de gevoelige huid, beiden met UV bescherming. De nachtcrème is voor alle huidtypen geschikt. Alle producten van Olaz Complete zijn verkrijgbaar bij supermarkten en drogisterijen voor een adviesprijs* van
9,96 euro. (* de uiteindelijke prijs wordt door de winkelier bepaald)

Nog wat extra wintertips voor als je huid je lief is:

? Gebruik sjaals van wol of cashmere als je naar buiten loopt, dat beschermt je tegen de gure, koude wind die je huid zo uitdroogt.
? Zet de verwarming niet te hoog, draag liever wat meer laagjes kleren over elkaar.
? Ga niet te lang in een warm bad liggen, hoe lekker dat ook is, omdat je dan vocht en kostbare huidvetten gaat verliezen, doordat je behoorlijk transpireert.