Crème de la Crème

Lichaam door Redactie Ze.nl

Naast de wereldberoemde Crème heeft La Mer inmiddels zijn lijn in huidverzorging flink uitgebreid. Naast onder andere reinigingsproducten, oog- en lip-balsem en een serum heeft La Mer nu ook de SPF 18 Fluid en de SPF 18 Fluid Tint. Dit is in tegenstelling tot de Crème de La Mer een niet vette en olie vrije textuur met breedspectrum UVA/UVB bescherming, welke de negatieve stralen tegenhoudt, terwijl de positieve effecten van zichtbaar licht juist wel doorgelaten worden om de huid weer energie te geven en de werking van de actieve ingrediënten te optimaliseren.

De fluid is geschikt voor dagelijks gebruik en kan gebruikt worden over de normale dagcrème, of natuurlijk nog beter, over Crème de La Mer. Deze fluid is ook verkrijgbaar met een tintje. Deze laatste probeerden wij uit. Helaas waren we niet in het bezit van de dure Crème de La Mer, maar ook over een wat goedkopere dagcrème geeft de SPF Fluid Tint een geweldig mooi effect. Alsof je gezicht een soort bijzondere reflectie krijgt. De complimentjes uit de omgeving waren in ieder geval overweldigend en dat ondanks een opkomend griepje en oververmoeidheid! De crème voelt prettig en zacht aan en is in tegenstelling tot de Crème de La Mer niet stroef en vettig. Hierdoor is deze mooi, gelijkmatig aan te brengen en wordt goed door de huid opgenomen. Vanaf maart komt La Mer ook met een Body Cream, die naar alle waarschijnlijkheid ook de rest van het lichaam in perfecte conditie zal krijgen. Wij kunnen niet wachten!

The SPF 18 Fluid Tint heeft een verkoopprijs van 73,00 euro en is onder andere verkrijgbaar bij enkele filialen van Parfumerie Douglas.

Meer informatie op www.cremedelamer.com