Bizar: Gewichtheffen met je vagina

Lichaam door Marleen_S
Kan je seksleven wel een oppepper gebruiken? En vermoed je dat het probleem bij jou ligt? Ga dan naar de sportschool en train… je vagina! Grote kans dat je na wat gewichtheffen down under er weer helemaal tegenaan kunt.

 
Je lichaam bestaat uit duizenden spieren en naarmate we ouder worden, moeten we echt de sportschool opzoeken om in vorm te blijven. Ook de boel naar beneden kan behoorlijk verslappen als je ouder wordt. En net zoals elke spier kun je ook die in je vagina trainen. Voor het goede doel natuurlijk, want volgens experts bevordert het je seksleven...!
 


Maatje bodybuilder?

We hoeven natuurlijk niet gelijk voor maatje bodybuilder te gaan (staat zo lelijk met je schattige, roze onderbroek eroverheen), maar een beetje aan- en ontspannen kan een hoop bergen verzetten. Zeker als het in bed stroef verloopt.
 
Sekscoach Kim Anami vertelt aan Daily Mail het geheim van je vagina trainen. “Ga gewichtheffen! Bedenk dat je vaginaspieren net biceps zijn. En net zoals je armen kun je die niet zonder gewicht trainen. Om kracht op te bouwen zul je dus flink aan de slag moeten.”
 
Tien redenen waarom
En waarom we dit in hemelsnaam zouden doen? “Ik heb redenen genoeg, maar één ding zeg ik je: je orgasme zal nooit meer hetzelfde zijn.” Kim legt verder uit dat een gespierde vagina, volgens vele studies, direct invloed heeft op de intensiteit van je orgasme. Reden genoeg om een poging te wagen, dachten wij zo...
 
In onderstaande videotutorial geeft ze daarnaast nog eens tien redenen waarom je vagina-gewichtheffen toch echt een kans moet geven.
 

fout in embed: media provider niet ondersteund

 
Naast een ongekend hoogtepunt, gooit gewichtheffen met je intieme delen ook je libido omhoog en is je vagina beter bestand tegen een zware bevalling. Enne, je lover krijgt ook de nodige voordelen ervan mee, want doordat de spieren daar beneden zich goed kunnen aanspannen, wordt de seks voor hem ook intenser.
 
Wat denk jij, is dit een nieuwe workout voor jou? Of sla je deze oefeningen toch maar over...?

Beeld: YouTube