Olaz Complete Everyday Sunshine

Lichaam door Redactie Ze.nl

Olaz Complete Everyday Sunshine is eigenlijk een volwaardige dagcrème, die niet alleen je huid verzorgt, maar ook nog eens geleidelijk aan je huid een mooie zomerse teint geeft. Het geeft het gezicht een subtiele zomerse gloed die geleidelijk dieper wordt, zo'n twee tot drie tinten donkerder dan de natuurlijke tint van de huid. De diepte van de kleur hangt af van waar je voor kiest, een lichte of een diepe zomerse gloed.

Normale zelfbruiners met een hoog DHA gehalte geven de huid meteen na een eerste gebruik een flinke bruine tint, omdat ze de huidcellen met DHA verzadigen, maar daarna wordt de kleur binnen een paar dagen minder. Olaz doet dit geleidelijk aan, waardoor je een gelijkmatiger en streeploos resultaat krijgt, omdat je op deze manier nooit een deel van je gezicht mist. Je kan de crème dagelijks gebruiken, waardoor je verzekerd bent van een dagelijkse subtiele zomerse teint. De kleur is ook veel natuurlijker dan het resultaat van normale zelfbruiners.

Afbeelding verwijderd door redactie

Bovendien heeft de Complete Everyday Sunshine een SPF 15, waardoor je je huid beschermt tegen de zon en daarmee veroudering van de huid tegengaat. Everyday Sunshine heeft ook niet de indringende geur die de meeste 'bruin zonder zon' producten bevatten door een hoog gehalte aan DHA. Een goede verzorging en een gezonde zomerse teint in één klap, wat wil je nog meer?!