Blondes have more fun

Lichaam door Redactie Ze.nl

Écht nieuw is het idee natuurlijk niet meer. Merken als John Frieda en Andrélon hebben al enige tijd speciale verzorgingslijnen voor brunettes, blondines en 'redheads'. Ook huismerken van drogisterijen brachten al soortgelijke producten op de markt. Nivea Hair Care kon dus eigenlijk niet achterblijven en ontwikkelde een eigen productlijn voor blondines met een extra verzorgende touch om blond haar te beschermen en te laten glanzen.

De Brilliant Blonde-shampoo met tarwekiem- en zonnebloemextracten biedt de oplossing voor gekleurd of natuurlijk blond haar. Anti-oxidanten en UV-filters beschermen je haar tegen invloeden van buitenaf, zodat de blonde tinten in je haar worden geaccentueerd en de haarglans langer behouden blijft. De bijbehorende crèmespoeling zorgt er daarnaast voor dat de blonde glans langer behouden blijft. Ook deze bevat tarwekiem- en zonnebloemextracten.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

De shampoo en conditioner zijn mij beiden goed bevallen. Na een paar wasbeurten glanst mijn blonde haar heel wat meer. En verbeeld ik het me, of is de kleur ook iets minder dof? Het aantrekkelijke uiterlijk van de flessen maakt ze zeer badkamerproof. Een klein minpuntje is dat mijn haar nogal futloos werd van de shampoo. Het gebruik van stylingproducten lijkt me dus wel noodzakelijk.

En die stylingproducten zijn ook te vinden in de Brilliant Blonde-lijn. De speciale hairspray en stylingmousse beschermen tegen zonlicht en andere invloeden van buitenaf. Zo kun je ook na de zomer stralen zoals het een echte blondine betaamt!

Nivea Hair Care Brilliant Blonde is verkrijgbaar vanaf 2,99 euro bij verschillende drogisterijen