Beautyspecial

Lichaam door Redactie Ze.nl

Blush is weer helemaal terug. Die trend zette al in bij de zomer make-up, maar winter 2006/2007, kan niemand meer de deur uit zonder blush. De wintermode is super vrouwelijk en daar past de make-up zich bij aan. Het gezicht is zacht, neutraal en vooral flawless (onberispelijk), met een warme tint op de jukbeenderen en ook op ogen en lippen die daarbij verleidelijk natuurlijk glanzen. De Blushed Beauty collectie van Max Factor herfst/winter 2006 is daar een goed voorbeeld van. Max Factor introduceert nu een serie poeder blushers die de must-haves van de winter zijn. Flawless Perfection Blush van Max Factor houdt lang en de kleur vervloeit zonder moeite met de huid of foundation. Prijs 9,95 euro.

Afbeelding verwijderd door redactie

Severin

heeft een ideale manicureset ontwikkeld. In mooi lila design: ergonomisch en vrouwelijk. De set bevat negen verschillende opzetstukken voor manicuren, polijsten, pedicuren en eeltbehandeling, een vinger-massagebadje voor het zacht maken van de nagel en de huid voor het manicuren en een nagellakdroger. De houder is oplaadbaar en werkt daardoor erg makkelijk. De opzetstukken zijn makkelijk te verwisselen en er is een ruime keus, waardoor je een zeer uitgebreide manicure uit kunt voeren. De Severin manicureset is verkrijgbaar via internet, warenhuis en speciaalzaak. Adviesprijs is 34,99 euro.

Afbeelding verwijderd door redactie


De internationaal vermaarde top-visagist Robert Jones laat in Make-Up Make-Overs zien hoe elke vrouw er fantastisch uit kan zien zonder plastische chirurgie, dure (en vaak pijnlijke) ingrepen, of gevaarlijke injecties. In zijn nieuwste, schitterend uitgevoerde boek, geeft hij talloze tips over hoe met make-up elke kleine oneffenheid kan worden weggewerkt alsook een complete makeover kan worden gerealiseerd. Zijn adviezen worden ondersteund door tientallen instructieve foto's. Met behulp van de 'vakgeheimen' van Robert Jones kan iedere vrouw in slechts enkele minuten het uiterlijk realiseren dat bij haar persoonlijkheid past. ISBN 9038916795, adviesprijs 19,50.

Afbeelding verwijderd door redactie

Dat Jil Sander stijl heeft dat weten we natuurlijk al lang. Haar schitterende creaties met bewust eenvoudige snits zijn meer dan stijlvol. De nieuwe damesgeur, Jil Sander Style staat voor de essentie van de wereld van Jil Sander. Een sensuele geur in een stijlvolle vrouwelijke verpakking ontworpen door Patrick Veillets. Fris bloemig door de geur van fresia, heerlijk fruitig door de geur van Mango. De Jil Sander Style eau de parfum is verkrijgbaar vanaf 39,00 euro (30 ml).

Afbeelding verwijderd door redactie