Tere huidjes kiezen Collistar

Lichaam door Redactie Ze.nl

Je hebt Grote Problemen en je hebt kleine probleempjes. Het hebben van een overgevoelige huid behoort tot die laatste categorie; je gaat er niet dood aan, maar knap vervelend is het wel. En ik weet waar ik het over heb, want al sinds ik make up mag dragen, ben ik op zoek naar spulletjes waar mijn huid niet allergisch op reageert. Resultaat van mijn zoektocht: één dagcrème, één mascara en een paar lipsticks die geen blaasjes, bultjes of zwellingen veroorzaken.

Maar hoera, ik mag er een dagcrème bij optellen! Die van Collistar voor Hyper-Sensitive Skins heb ik nu een kleine maand gebruikt en tot op heden heb ik nergens last van. Sterker nog; mijn huid voelt erg zacht aan en ziet er 'doorvoed' uit. Want de ellende van een overgevoelige huid is dat deze ook vaak erg droog is. Zo liep ik tot voor kort óf met een huid vol rode uitslag als reactie op make up óf een schilferige huid door uitdroging. Beiden zijn geen aantrekkelijke opties, dat spreekt.

Maar dat behoort nu dus tot het verleden want mijn gezichtshuid verdraagt Collistar voor Hyper-Sensitive Skins heel erg goed. Ook smeert de crème prettig uit en ruikt hij heel licht naar munt. Het is journalistiek gezien natuurlijk helemaal niet verantwoord om de loftrompet af te steken over een bepaald product; voor je het weet, word van je omkoping beschuldigd. Maar ik zou wel van de daken willen schreeuwen: koop die dagcrème van Collistar als je een erg gevoelige huid hebt. Alleen is schreeuwen niet zo ladylike, daarom schrijf ik het hier netjes op.