Werk 's nachts aan een tintje

Lichaam door Redactie Ze.nl

Het klinkt misschien als een sprookje, maar toch is het mogelijk. Met Olaz Complete Everynight Sunshine. Terwijl je slaapt en aan het dromen bent, zorgt Olaz Everynight Sunshine voor de nodige verzorging en hydratie, waarbij het vleugje zelfbruiner in Everynight Sunshine zorgt voor een natuurlijk zomers tintje.

Olaz Everynight Sunshine is de eerste nachtcrème met een vleugje DHA (dihydroxyaceton) dat zorgt voor een fraaie zomerse tint zonder zon. Na de succesvolle introductie van Olaz Everyday Sunshine dagcrème breidt Olaz nu haar lijn uit met Everynight Sunshine (de eerste nachtcrème met een vleugje zelfbruiner) en
Everyday Sunshine bodylotion (bodylotion met een vleugje zelfbruiner, voor een zomers tintje van het gehele lichaam).

Afbeelding verwijderd door redactie

Everynight Sunshine van Olaz is speciaal ontwikkeld om effectief te zijn terwijl je slaapt. Het beste resultaat wordt verkregen wanneer het iedere nacht wordt gebruikt. Everynight Sunshine bevat veel vochtinbrengende bestanddelen ? daar staat Olaz om bekend ? plus vitamine E. Het product is ontwikkeld op basis van de Equilibrium Colour Technology, waardoor je wakker wordt met een natuurlijke, licht gekleurde en goed verzorgde huid.

De grootste angst is natuurlijk: geeft het niet af op mijn kussen en krijg ik geen vlekkerig gezicht? Geen van dat alles. Ondanks een onrustige nacht worden we 's ochtends met een licht tintje wakker. Je voelt je meteen een stuk lekkerder en frisser, omdat je niet met dat spierwitte, matte hoofd opstaat. Wil je een wat donkerder en sneller resultaat, dan kun je het ook combineren met Everyday Sunshine, de dagcrème van Olaz voor een zomers tintje.

Olaz Complete Everynight Sunshine is verkrijgbaar vanaf 1 februari 2007 bij drogisterijen voor een adviesprijs van ?10,99*. Tegelijkertijd is ook Olaz Everyday Sunshine bodylotion verkrijgbaar bij drogisterijen, deze voor een adviesprijs van ?6,99. Everyday Sunshine ligt sinds april 2006 in de winkel voor de adviesprijs van ?10,99.