Yves Rocher Oval Essence

Lichaam door Redactie Ze.nl
Oval Essence

bestaat uit twee producten: de 'remodellerende verzorging voor gezicht en hals', en de 'supra-liftende verzorging voor de oogcontouren'. De bedoeling is dat de gezichtscrème de gelaatstrekken herstelt en de natuurlijke ovale vorm van het gezicht remodelleert. Na een maand dient de huid veerkrachtiger te zijn met zachtere trekken en na drie maanden behoort het resultaat echt zichtbaar te zijn. De oogcrème moet zorgen voor een liftend effect van de oogleden en na één maand hoort de oogcontour zichtbaar gladder te zijn en horen de oogleden minder zwaar te lijken.

Het eerste dat opvalt bij het gebruik van deze producten is de geur. Of beter gezegd, de afwezigheid daarvan. Ik heb al vele Yves Rocher producten gebruikt en allen roken opvallend lekker. Niet dat Oval Essence niet lekker ruikt, maar de geur is veel minder opvallend aanwezig. Wat het gebruik betreft is de flacon met de oogcrème erg handig en uiteraard is een dergelijke verpakkingsmanier ook veel hygiënischer dan een potje. De gezichtscrème is erg vast van structuur en omdat de opening van het potje vrij klein is, is de crème in eerste instantie moeilijk eruit te krijgen.

Afbeelding verwijderd door redactie


Dan het resultaat. Zie ik verschil? Niet echt. Natuurlijk is het na zo'n korte periode moeilijk te beoordelen. Zeker de gezichtscrème heeft volgens de claims meer tijd nodig. Volgens Yves Rocher, die de crèmes zelf getest heeft onder ruim 50 vrouwen, is voor wat de gezichtscrème betreft bij 52 % de gezichtscontour verstevigd, heeft de huid bij 83 % haar natuurlijke structuur hervonden en is bij 72 % van de vrouwen de neus-kinplooi vervaagd. Ook de oogcrème is getest met als resultaat in 73 % van de gevallen zichtbare vervaging van de oogcontour.
Uitproberen kan dus zeker geen kwaad. De prijs is echter wel aan de forse kant, 50 ml gezichtscrème voor ? 28,45 en 15 ml oogcrème voor ? 21,95.


Afbeelding verwijderd door redactie
Meer informatie:
Yves Rocher