IJskoud epileren zonder pijn

Lichaam door Redactie Ze.nl
What's new?

Epileerapparaten kennen we. Er zijn er inmiddels tientallen op de markt, dus wat is er zo speciaal aan de Satinelle Ice Premium? Volgens Philips bevat dit flitsende apparaat een nieuwe keramisch epileersysteem, dat geen enkele andere epilator heeft. Deze nieuwe technologie en de ergonomische vorm zorgen ervoor dat je 20% sneller epileert. Bij de eerste beweging over de huid verwijdert hij tot wel 95% van de haren.

Dan is er ook nog de contourvolgende huidkoeler, die de pijn en irritatie tijdens en na het epileren tot een minimum beperkt. De opzetbare koeler verdooft de huid, waardoor je geen pijn voelt op het moment waarop de haren worden verwijderd. Ook verfrist het de huid.

Het ingebouwde massagesysteem zorgt er ten slotte voor dat het epileren zelfs bijna prettig aanvoelt. De door de sonische massage geproduceerde trillingen zorgen er ook voor dat de pijn door het uittrekken van de haartjes nog meer wordt teruggedrongen.


Scheren én epileren

Omdat het geen scheerproces, maar een epileerproces is - het haar wordt uitgetrokken, niet afgeschoren - wordt de haargroei steeds minder en de tijd tussen twee epileersessies wordt steeds langer. Het keramische hoofd is bovendien uitgerust met hypoallergene schijfjes, waardoor het risico op allergische reacties wordt verminderd.

De epilator is in te stellen op twee snelheden en bereikt tot wel 1000 pincetbewegingen per seconde. Bij veel andere epilators is het epileren van de bikinilijn en de oksels een ware kwelling, die weinigen durven te ondergaan. Met de Ice Premium is het echter wél te doen. Het apparaat wordt geleverd met een apart opzetstuk voor de gevoelige delen. Als je dit op het epileerhoofd plaatst, zijn er minder pincetjes actief, waardoor je oksels rustig kunnen wennen. Durf je het toch niet aan? Dan biedt het bijgeleverde scheerhoofd uitkomst. Je klikt 'm gewoon op de Satinelle en kunt ermee aan de slag. De Satinelle bevat een oplaadbare accu, waardoor je ook draadloos kunt ontharen.

Wij zijn fan van dit supervrouwelijke apparaat. Alleen al om de looks is de Satinelle Ice Premium een musthave. De pijn is aanzienlijk minder dan bij andere epileerapparaten. Het duurt even voor je alle haren te pakken hebt met de pincetjes, maar dan ben je ook wekenlang haarloos. En nog mooier: de Satinelle Ice Premium is nu verkrijgbaar op proef. Je mag 'm twee maanden proberen, en als je dan niet tevreden bent, betaalt Philips het volledige aankoopbedrag terug.

Satinelle Ice Premium
Adviesprijs: 109 euro
Philips