Pure Care, pure verzorging

Lichaam door Redactie Ze.nl

Pure Care staat voor pure verzorging zonder onnodige, functieloze ingrediënten en is uitsluitend verkrijgbaar bij de apotheken. Bij de beoordeling van de ingredienten is in de eerste plaats gekeken naar de werkzame en huidverzorgende eigenschappen. Daarnaast is gekeken welke noodzakelijke toevoegingen (zoals anti-oxidanten) eventueel een allergische reactie zouden kunnen veroorzaken. Deze zijn zo veel mogelijk uit het product geweerd of er is gekozen voor de variant die het minste problemen voor de huid zal opleveren.

De dagcreme voor de normale huid heeft geen bescherming tegen UV-straling (SPF). Onnodig, vinden de Samenwerkende Apothekers, want je bent toch het grootste gedeelte van de dag binnen of in ieder geval niet in de stralende zon. Waarom zou je je huid dan aan onnodige ingredienten blootstellen? De enkele keren dat je de zon in gaat kun je dan beter wel een goede anti-zonnebrandcreme op de huid aanbrengen.

Afbeelding verwijderd door redactie

De parfumvrije verzorgingslijn voor de droge en gevoelige huid is speciaal afgestemd op de huid die extra aandacht nodig heeft en vraagt om veel vetten en vocht. De producten zijn gemaakt van zachte en milde ingrediënten. Ze werken vocht- en vetbalans herstellend, dankzij water en olien uit zonnebloem, avocado en tarwekiem. Deze lijn bestaat uit zes producten.

Pure Care voor de normale tot droge huid voedt, verzorgt en beschermt tegen huidveroudering. Overdag hydrateren en beschermen de cremes en 's nachts zorgen ze voor een herstellende verzorging. Deze Pure Care range heeft zes producten met krachtige anti-oxidanten, natuurlijke olien en vochtinbrengende bestanddelen die de huid langer gezond, mooi en jong houden.

De Pure Care lijn voor de vette en gemengde huid bestaat uit frisse producten met zorgvuldig gekozen ingrediënten om de huid intensief te reinigen, vuil tegen te gaan en effectief te matteren. Deze serie, bestaande uit drie producten, zorgt voor een schone en gezonde uitstraling en een gezonde, egale teint.

De producten van Pure Care zijn prettig in gebruik en hebben geen indringende geur. Ook qua prijsstelling is de lijn voor iedereen toegankelijk en door de variatie in lijnen geschikt voor jong en oud. Naast de Vichy producten een zeer welkome aanvulling op het apothekersassortiment.

Pure Care is uitsluitend verkrijgbaar bij de apotheek en de prijzen varieren van 3,95 Euro tot 13,95 euro. Meer info www.pureverzorging.nl