Perzikhuidje à la minute

Lichaam door Redactie Ze.nl

Foundation moet het beste in de huid naar voren halen en oneffenheden camoufleren, zodat de hele teint er egaal, glad en fijn uitziet op een natuurlijke manier. Veel foundations komen hieraan niet tegemoet. Vloeibare foundations kunnen zich ophopen in rimpels en oneffenheden waardoor die juist meer opvallen. Vaste foundations smeren minder goed uit door hun stevigheid en gaan vaak niet mooi over in de huid. Voor een mooie, gelijkmatige teint zou je met verschillende foundations moeten werken en met concealers en poeders om probleemzones te dekken. Het vervelende daarvan is dat je niet alleen de oneffenheden verbergt, maar ook je mooie huid. Ook is het effect vaak maskerachtig en kost het veel tijd.

Nu is er Miracle Touch Liquid Illusion Foundation van Max Factor, geïnspireerd door de ervaringen van Pat McGrath, top fashion make-up artist. Miracle Touch is geen gewone foundation. In het potje ziet het eruit als een vaste foundation, maar op je gezicht verandert het als bij toverslag in een lichtgewicht, vloeibare crème. Miracle Touch is gelijkmatig over de huid te verdelen, over zowel effen als oneffen gedeeltes. Het resultaat is de ultieme finish: een gladde, egale textuur en een gelijkmatige dekking in één beweging. Zonder kleurverschillen. Je krijgt er een veel betere en mooiere dekking mee dan met foundations die speciaal zijn ontworpen voor een onregelmatige huid en probleemhuid. Wij van Vrouw.nl hebben 'm natuurlijk getest. Het resultaat: een egale huid, behoorlijke dekking van vlekjes en oneffenheden en het belangrijkste: geen maskereffect! Miracle Touch voelt frisser op de huid dan de gemiddelde foundation. Je hebt het gevoel dat je huid nog kan ademen.

Tips voor een flawless huid

Herfst/winter 2007/2008 vraagt om een perfecte huid. De huid moet er onberispelijk uitzien, een gezonde, natuurlijke uitstraling hebben.
* Breng één laagje aan met het bijbehorende, speciale sponsje. Het eerste contact met de huid zal dan je gezicht zijn in plaats van je vingertoppen. De vaste crème wordt door de warmte van je huid direct soepel en vloeibaar en voegt zich gemakkelijk naar de contouren van het gezicht, geeft een satijnzachte finish en een fantastische dekking.
* Met de punt of de rand van het sponsje kunnen moeilijk bereikbare plaatsen als onder de ogen, bij de neus en langs de haargrens optimaal van foundation worden voorzien.

De foundation is verkrijgbaar in vier tinten: Rose Beige, Natural, Warm Almond en Golden.

Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation
Adviesprijs ? 14,95
Verkrijgbaar vanaf 15 oktober
www.maxfactor.nl