De Magie van de Orient

Lichaam door Redactie Ze.nl
La Sultane de Saba

is een winkel en beautysalon in Luik. Deze is een perfecte kopie van de Instituten La Sultane de Saba Paris, in de buurt van de Halles en het zestiende arrondissement in Parijs, erg in trek bij de Parijzenaars. De heerlijke, weldadige producten van La Sultane de Saba zijn echter ook te koop via hun internetshop en sinds kort ook in enkele beautyshops, drogisterijen en wellnesscentra in Nederland. Stuk voor stuk heerlijke verzorgende producten. Wij kozen twee verzorgende sets uit en namen deze onder de loep.

Afbeelding verwijderd door redactie

Le Coffret Hammam

Wie ooit in een Hammam is geweest, weet hoe heerlijk de producten die daar gebruikt worden kunnen zijn. Le Sultane de Saba heeft een leuke Hammamset voor thuis, die het gevoel van een Hammam thuis goed kan benaderen. Deze bevat een scrubhandschoen, puimsteen, zwarte zeep met eucalyptus en huidolie op basis van amber. Erg jammer is, dat het pakket niet voorzien is van een begeleidende Nederlandse beschrijving hoe deze producten optimaal te gebruiken. Op de doos zelf staat slechts een korte omschrijving in het Frans van de producten. Het is dus een kwestie van uitproberen, maar het resultaat is een heerlijk gevoel en een zachte huid na afloop.

Afbeelding verwijderd door redactie

Le Coffret Voyage Balinais

Deze Balinese set bevat een scrub voor gezicht en lichaam, sheabutter voor gezicht, lichaam en haar, een lichaamsolie en massagestenen. Deze set is echter wel voorzien van een gebruiksaanwijzing op de doos zelf in het Engels en Frans. Je begint met een bodyscrub om dode huidcellen te verwijderen. Deze afspoelen met water. Hierna de sheabutter mengen met de olie en deze met behulp van de stenen in de huid masseren. Dit is echt heerlijk! Vooral als je het door een ander laat doen. De boter smelt vrijwel direct op je huid en die voelt na afloop zo heerlijk en zacht aan. Ondanks dat het product vrij vettig aanvoelt, geef het niet vet af op bijvoorbeeld je kleding.

La Sultane de Saba
biedt met deze uitzonderlijk goede producten een bijzondere lijn producten aan. Een absolute aanrader voor eenieder die wat tijd wil nemen voor een intensieve en weldadige verzorging.

Meer info www.lasultanedesaba.be