Kapsels najaar/winter 2007

Lichaam door Redactie Ze.nl

Heden en verleden ontmoeten elkaar dit najaar in de kappersstoel. Invloeden en trends uit de jaren zestig en tachtig - maar ook uit de hedendaagse tijd - zijn verwerkt in de nieuwste haarmode. Invloeden die inspireren tot hedendaagse vormgeving en design. Een hang naar individualisering in stijl en mode. Invloeden zowel van de catwalk maar vooral ook het straatbeeld fuseren en zo ontstaan er nieuwe stijlen. Dutch Haircutters heeft dit alles vertaald naar Fused.

Dutch Haircutters
bestaat uit twee eigentijdse kappers: Richard Hensen en Wilfred Zonneveld. Zij verzorgen seminars, shows en inhouse trainingen voor kappers. Voor Wella Nederland behoren zij tot de vaste freelancers en worden zij gevraagd voor fotosessies, evenementen, shows en presentaties. Je kunt dus wel stellen dat zij weten waar ze over praten.



De coupes van dit najaar zijn zó geknipt dat ze in een handomdraai gerestyled kunnen worden, wat het natuurlijk extra leuk maakt! Zo kun je met een kapsel meerdere kanten op. Zowel voor de man als voor de vrouw geldt dat er gebruik wordt gemaakt van mooie kleurnuances in het haar. Variërend van asbruin tot warm koper, van rood tot helder blond. Grote sterke contrasten zijn uit. Waar je helemaal hip mee bent zijn dus juist de subtiele kleurnuances, die in harmonie zijn met elkaar.