Oogverblindend

Lichaam door Redactie Ze.nl

Sprekende blikvangers willen we natuurlijk allemaal wel! Je hoeft geen durfal te zijn om Masterpiece Beyond Length te gebruiken. De gekleurde topcoat is niet overheersend. Hij voegt een subtiel tintje toe tussen je wimpers, waardoor ze net iets meer in het oog springen. Leuk voor een feestelijke avond bijvoorbeeld en prima te combineren met een elegante zwarte kleding of juist te matchen met kleding in dezelfde kleur als de mascara.

Geen zin in een kleurtje? Dan gebruik je alleen de eerste laag. Die is gewoon zwart en verlengt je wimpers op de vertrouwde Masterpiece-manier. Of en hoe je de tweede laag aanbrengt, is aan jou. Wil je alleen je onderwimpers laten opvallen of misschien alleen de uiteinden van al je wimpers? Het kan allemaal. Pas alleen op dat je niet overdrijft: in de volle zon kan het resultaat iets overweldigender zijn dan je thuis voor de spiegel dacht.

Masterpiece Beyond Length is verkrijgbaar in drie flitsende kleuren. Blazing Black heeft een roze gedeelte, aan Moonlit Black is de kleur zilver toegevoegd en voor een bronzen tintje moet je de Tanned Black hebben.


Masterpiece Beyond Length is verkrijgbaar vanaf half februari 2008 voor ¤14,95.