Speels kapsel met New Wave

Lichaam door Redactie Ze.nl

Volgens het potje zorgt de Clay & Play voor een warrig en mat effect. Daarnaast moet het voor langdurige versteviging zorgen, is de klei licht en soepel en wordt deze niet hard. Volgens de omschrijving, moet het makkelijk uit te wassen zijn.

Nieuwsgierig neem ik wat van het lichtgrijze spul op mijn vingertoppen. Het voelt in ieder geval niet plakkerig aan, wat ik erg fijn vind. Het is makkelijk aan te brengen en zelfs ik zorg er voor dat mijn haar snel in model zit. Natuurlijk in een warrig model, want daar is dit style-product voor gemaakt. Doordat het niet hard wordt, kun je het ook opnieuw stylen als het niet zit zoals je wil. Waar je bij keiharde gels dan eigenlijk eerst je haar weer moet wassen, hoeft dat nu niet. En als je je haar dan toch wast, is het er ook nog eens zo uit. Het matte effect heb ik zelf niet kunnen constateren, maar dat komt waarschijnlijk door mijn haar dat van origine ook niet glinstert.

Texture & Touch Foaming Wax

Wil je een speels effect dat onweerstaanbaar is om aan te raken? Dan moet je dit middel eens proberen. Het zorgt voor langdurige versteviging en de mousse is makkelijk in je droge haar te verdelen.

Let bij gebruik van dit middel op dat je het niet te veel op je hand spuit. Het is namelijk geen mousse, maar een wax. Daardoor heb je er helemaal niet zo veel van nodig om je haar in model te krijgen. Wat ik erg prettig vind, is dat het je haar niet vet maakt. Sommige producten hebben dat wel, waardoor je het liefst wel twee keer per dag je haar zou willen wassen. Deze bijzondere wax plakt niet en dat is natuurlijk fijn bij het stylen van je kapsel.

De Texture & Touch Foaming Wax werkt erg fijn, al blijft je haar niet zo lang in model als bij de Clay & Play. Dat kun je ook zien bij de hold-beoordeling op het product. De wax krijgt twee blokjes, de clay vier! Zelf ga ik deze producten zeker vaker gebruiken!


Ga voor meer informatie naar www.style-attract-play.nl